Festival MiniBeat 2022

Festival MiniBeat 2022

Ver entradas
 Festival MiniBeat 2022

Festival MiniBeat 2022

Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Avda. Prat de la Riba, 77. Ver mapa

19/06/2022

10:30

Compra tus entradas

Adults (a partir dels 12 anys fins als 99)

12,22 €

Infants (a partir dels 2 anys fins als 11)

6,11 €

Nadons (fins als 2 anys)

1,02 €

Pack familiar (2 adults + 2 infants)

30,54 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia y COVID incluidos

Total 0,00 €

Descripción

5è Festival familiar de música alternativa de Granollers

Música i cultura alternativa per a tota la família en la 5a edició del Festival Minibeat
El proper 19 de juny arriba la 5a edició del Festival MiniBeat, organitzat per l’associació l’Arcada Koncerts amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El Festival MiniBeat és un espai ideal per gaudir en família i amics de la millor música alternativa del moment en horari diürn, de 10.30 a 19 h. Com cada any, el festival ret homenatge a un personatge/banda que han marcat la història de la música, The Cure, David Bowie i l’Elvis Presley van ser els escollits a les anteriors edicions, i aquest any la protagonista serà la banda britànica Sex Pistols.

9 escenaris per a bandes de tots els estils
En total hi haurà 9 escenaris distribuïts pel recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Gran part de les activitats es faran a l’exterior, com els concerts dels Azucarillo Kings, Tokyo Sex Destruction, Perro Pachingo, Esperit!, Rombo, Estruç, River T Soundsystem, Brot Bord, Cucs de Cementiri, Zesc i Liviana. La part electrònica d’aquesta edició anirà a l’escenri de la Tèrmica i l’escenari Escurçó Negre amb la participació de Moondown (live), Victor Segundo, Inn Between, ¡Bravo!, Drazen Petrovic dj, DEEP 3, DJ Chekeré i Espacea.

Activitats paral·leles
En la programació d’activitats paral·leles el MiniBeat també comptarà amb la col·laboració de l’escola Mimètic que pintarà i pentinarà als més petits; tindrem un espai de dibuix creatiu; el col·lectiu A Parts Iguals, que farà tallers de circ i un taller de bombolles; L’Escola del Rock, un clàssic del MiniBeat tornarà a oferir un espai per iniciar-se en la pràctica d’un instrument, aquest any conduït per la banda Zanahorions; els Follets del Bosc faran un taller de construcció d’instruments de fusta; els amics de La Botzina faran un concert participatiu per a famílies amb més de 15 instruments; Taller de percussió corporal Amb molt de ritme, a càrrec de la Sonia Jiménez. També hi haurà tallers de dibuix i pintura on us pintaran la cara i us faran espectaculars pentinats, tallers de dj, tallers de percussió, experimentacions sonores i moltes sorpreses més. Com en edicions anteriors, el festival també comptarà amb barres i foodtrucks a preus populars.

Arcada Koncerts és una entitat amb una llarga trajectòria de 25 anys organitzant activitats culturals alternatives pel Vallès Oriental i part del territori català, amb l’objectiu de crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura alternativa. Per organitzar el festival compta amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers) un espai de creació cultural de més de 22.000 m2 que té entre les seves línies de treball el suport a la difusió musical.   

Informació pràctica
19 de juny de 2022, de 10.30 a 19.00h
Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Av. Prat de la Riba, 77. Granollers (Barcelona)

BANDES

AZUCARILLO KINGS - INFO

TOKYO SEX DESTRUCTION - INFO

ROMBO - INFO

DR.TRITÓN (México) - INFO

PERRO PACHINGO - INFO

► LIVIANA - INFO

ESPERIT! - INFO

RIVER T SOUNDSYSTEM - INFO

BROT BORD - INFO

ESTRUÇ - INFO

ZESC - INFO

VICTOR SEGUNDO - INFO

INN BETWEEN - INFO

MOONDOWN - INFO

ESPACEA - INFO

CUCS DE CEMENTIRI - INFO

Organitza: L'Arcada Koncerts

Col·labora: Ajuntament de Granollers i La Roca Umbert Fàbrica de les Arts

www.minibeat.cat

*Amb l’adquisició de l’entrada del Festival MiniBeat, es dóna permís a la possibilitat d’aparèixer a les imatges i vídeos que es puguin realitzar dins del festival. Si no i vols aparèixer, només ens ho has de comunicar i retirarem la imatge. Gràcies!


NOVA DATA!! 19 juny 2022

COMUNICAT OFICIAL DEL FESTIVAL MINIBEAT SOBRE EL CINQUÈ AJORNAMENT

El Festival MiniBeat informa que mou del calendari la seva data i que ara passa al 19 de juny de 2022. A causa de la reorganització de les activitats programades a La Roca Umbert cancel·lades durant el període de pandèmia, ens han reubicat el MiniBeat al mes de juny. Des de l'organització demanem disculpes per tota la moguda que suposa el canvi de data i us emplacem a veure'ns les cares d'aquí a quatre mesos, amb les mateixes ganes i conviccions que les darreres quatre edicions. Esperem que aquesta vegada, tal com va tot, ja sigui la definitiva i per fi, després de més de dos anys, es pugui celebrar el Festival MiniBeat amb tota l'energia que tenim acumulada.

Ara ja estem treballant per re-reconfirmar tot el cartell i activitats programades per poder oferir un Festival MiniBeat amb tots els al·licients i sensacions per tornar a ser un festival familiar de música alternativa de qualitat i de referència dins de la cultura underground del nostre país.

Estigueu atents a les novetats i sorpreses que anirem publicant pels canals habituals. Tenim moltes ganes de tornar-nos a veure les cares tot gaudint d'un dia de música en família.

Els que ja tingueu l'entrada, us servirà per a la nova data del 19 de juny del 2022, i als que no us vagi bé, us retornarem l'import. En aquest cas, ompliu el formulari "VENDA ENTRADES" que trobareu a la web del MiniBeat (www.minibeat.cat) amb les vostres dades i us gestionarem el retorn de l'import de l'entrada al moment.

Gràcies per la comprensió i sigueu valents
Visca la cultura alternativa

Salut i força!

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

L'Arcada Koncerts

Ver detalles