Final Concurs Sons de la Mediterrània

Final Concurs Sons de la Mediterrània

Ver entradas
Final Concurs Sons de la Mediterrània

Final Concurs Sons de la Mediterrània

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Final del XIII Concurs SONS de la Mediterrània

La final del Concurs Sons 2020, que forma part de la programació de la Fira Mediterrània de Manresa, se celebrarà el 10 d’octubre al CAT Tradicionàrius. Hi actuaran Cat Klezmer Trio, Laura Esparza i Carlos Esteban i Tecum Terra


Dissabte 10 d'octubre de 2020 - 19.30 h - CAT Tradicionàrius
Entrada gratuïta amb reserva prèvia a www.entradium.com

*A causa de les circumstàncies extraordinàries d'enguany, les reserves de localitats seran individuals, és a dir, caldrà una reserva i un contacte per persona que vulgui assistir al concert. Per tal de poder mantenir el contacte i garantir la traçabilitat si s’activés el protocol per la Covid-19.


La final del XIII Concurs Sons de la Mediterrània, enguany tindrà lloc el proper dissabte 10 d’octubre al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, a Barcelona (19.30 h). La final forma part de la programació de la Fira Mediterrània de Manresa i serà en el marc de la Fira, el dimarts 13 d’octubre, quan es donarà a conèixer el guanyador d’aquesta edició. Hi actuaran els grups Cat Klezmer Trio, Laura Esparza i Carlos Esteban i Tecum Terra. Clara Fiol, que també s’havia classificat per a la final, ha renunciat a participar-hi per motius interns del grup. La final, que es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat sanitàries, será d’accés gratuït però limitat i cal inscriure’s prèviament al web www.tradicionarius.cat


ELS GRUPS
Cat Klezmer Trio
Amb base a Blanes, el trio Cat Klezmer Trio ofereix una banda de petit format, amb la versatilitat que proporciona una formació prou rodada pels camins i cruïlles de la vella Europa (clarinet, guitarra i contrabaix) i l’encant de les velles tonades i ritmes del klezmer i la música balcànica. En el seu cas, però, hi afegeixen elements genuïns de la música catalana, amb l’aparició puntual de la tenora, i la introducció d’un repertori variat.

Laura Esparza i Carlos Esteban
Format el 2019 a València, les cançons d’aquest duet podrien definir-se com una possible evolució d’aquella sèrie de propostes que, fa vora quaranta anys, van definir-se al País Valencià com a rock mediterrani. Cançons de sabor pop-rock enriquides amb textures orgàniques i ritmes que els acosten a l’orient del Mare Nostrum; percussions, cordes i trompes que sonen exòtiques i entranyables alhora.

Tecum Terra
Format a Sant Celoni el 2017, el duet Tecum Terra reuneix les joves veus d’Ariadna Ruiz i Noelia Sánchez amb el sol acompanyament de les percussions tradicionals, com ara els panderos quadrats, en una proposta d’abast ibèric i color de terra que incorpora també una bona dosi de dansa i de teatre.

El Concurs Sons de la Mediterrània està organitzat pel Grup Enderrock i el Centre Artesà Tradicionàrius, amb la col·laboració de la Fira Mediterrània de Manresa, el programa Mans de Catalunya Ràdio, el festival Música a la Vila del Vendrell i el festival FIMPT de Vilanova i la Geltrú.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

5 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 10/10/2020
Molt bé
S'agraeix que amb la que està caient oferteu una actuació amb aquesta qualitat
Roser
18/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 10/10/2020
Fantàstic!
Molt bons tots tres grups, cadascu amb la seva personalitat, molt bones veus i temes personals i personalitzats, no sabria a qui donar l hi el premi, ...felicitats a tots tres, molt bon concert, l he Leer más isfrutat molt!
Olga Vall Joaquín
12/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 10/10/2020
Nivellàs!
Molt recomanable
Laura
12/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 10/10/2020
Nota:10.
Genial! Una nit fantàstica. Tot molt preparat i amb excel-lents músics.
Joan
11/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 10/10/2020
Sons que van anar creixent
Ahir al Sons, vaig escoltar bona música, havia emoció i qualitat que va anar creixent en cada grup amb una explosió del darrer grup Kat Klezmer que em va fer vibrar i entusiasmar, molt bons músics. B Leer más nes propostes, molta creativitat i molt necessaris aquests Sons de la Mediterrània, per donar oportunitat a conèixer bona música.
Anna Sala
11/10/2020

¡Compartir!

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver detalles