GEOFF FARINA solo tour (Chicago) a Jazz Cava Vic

GEOFF FARINA solo tour (Chicago) a Jazz Cava Vic

Ver entradas
GEOFF FARINA solo tour (Chicago) a Jazz Cava Vic

GEOFF FARINA solo tour (Chicago) a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla Montcada n.5. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

GEOFF FARINA (Cançó d'autor, Chicago)

Divendres 29 de novembre | Hora: 22h | Preu: 6€/8€

Web     Bandcamp     Video "Pick up your ears"     Video "Wait"

Geoff Farina és un prolífer i excel·lent cantautor de Chicago a la recerca de l'essencial. Potser alguns el reconeixeu millor per ser el líder de la Banda de Boston "Karate", icona del saludable indie-rock americà dels noranta al costat de bandes com "Polvo", que tan bones estones ens han fet passar a molts.

Però allò es va acabar i Farina ha continuat la seva tasca en solitari, amb la seva particular qualitat intacta, a la recerca d'un camí propi sense deixar de banda les seves arrels. Des de llavors Farina ha tingut temps per editar diversos discos en solitari, fer classes sobre la història del Blues a la "DePaul University School of Music" de Massachusetts, formar part de la banda "Glorytellers", o signar dos discs al costat de Chris Brokaw (Ex-Codeine, Ex-come), un altre dels grans, com són "The Angel’s Message To Mee" i "The Boarder' s Door".

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles