GERARD ALEDO

GERARD ALEDO

Ver entradas
GERARD ALEDO

GERARD ALEDO

VOILÀ!. C/ COS, 74 MANRESA. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Amb la nuesa que genera una veu i una guitarra i sense encasellar-se en cap estil y sota cap etiqueta, després de deixar la seva etapa liderant la banda Animal, ens mostra un nou projecte proper, introspectiu i extrovertit alhora, amb la maduresa d’aquell que ha seguit vivint cada instant i que no ha deixat d'escriure en cap moment.
El cantautor vallesà, amb la naturalitat que el caracteritza, ens endinsa en el seu univers fet de cançons quotidianes i ho fa amb un directe sobre l'escenari que independentment del format que porti, ja sigui a dúo o a quintet, ens demostra que es un artista amb una força camaleònica, capaç de sentir-se agust a qualsevol terreny i de fer-nos sentir desde la més profunda intimitat fins a la boges ganes de ballar en una Festa Major.

· Per garantir que estigueu junts a la mateixa taula cal que compreu les entrades juntes.
· En cas que alguna persona vulgui afegir-se a la vostra taula després d'haver fet la compra, ens podeu escriure a entrades@voila.cat i farem el possible per afegir-la.
· Tenim coques per sopar, abans, durant o després de cada concert.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 31/03/2022
Genial
Genial
Júlia
3/05/2022

¡Compartir!

Organizado por

VOILÀ!PRO

Ver detalles