GUILLEM RAMISA presenta "Ens enfilarem enlaire" a Jazz Cava Vic

GUILLEM RAMISA presenta "Ens enfilarem enlaire" a Jazz Cava Vic

Ver entradas
GUILLEM RAMISA presenta "Ens enfilarem enlaire" a Jazz Cava Vic

GUILLEM RAMISA presenta "Ens enfilarem enlaire" a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla dels Montcada n.5. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Lamentem informar-vos que s’ha decidit posposar totes les activitats compreses entre el 12 i el 27 de març. En compliment de la resolució SLT/704/2020, d’11 de març, per la qual s’adopten mesures de restricció d’un terç de l’aforament màxim autoritzat.

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Dijous 26 de març GUILLEM RAMISA (Cançó d'autor, Roda de Ter) | Hora: 21.30h | Preu: 8€/10€

Guillem Ramisa presenta el nou disc "Ens enfilarem enlaire"!

Guillem Ramisa és un polifacètic cantant i poeta de Roda de Ter que en directe s'acompanya d'una banda integrada per Ferran Isern (trompeta), Martí González (bateria) i Artur Pàmies (baix). El 2015 publica "Aquest sol hi és per tots" (RGB Suports), un disc amb una gran essència lírica que presenta al Festival BarnaSants. El 2016, treu el single "Ànima de corall" juntament amb el cantant d’Oques Grasses, Josep Montero, el qual marca una fita important i el posiciona com un dels músics íntims a tenir en compte dins l'escena catalana. Un any més tard, el seu segon àlbum, "Bondat senzilla" (RGB Suports), el porta a actuar dins del marc del Festival de Pedralbes i el Mercat de Música Viva de Vic, reafirmant la seva trajectòria musical.

A finals del 2019, Ramisa publica el seu tercer treball en solitari, "Ens enfilarem enlaire" (Halley Supernova), que segueix el camí dels anteriors però més complet i més sòlid. Un nou àlbum que ens parla de ressorgir i de tirar endavant. I ens parla d'estimar, també. És una mirada a la vida, a allò místic que ens uneix i al vaivé d'emocions que omplen aquest món.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información