GUILLEM ROMA

GUILLEM ROMA

Ver entradas
GUILLEM ROMA

GUILLEM ROMA

Voilà!. Carrer del Cós, 74, Manresa, España. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Degut a la situació excepcional que estem vivint, el concert de Guillem Roma al Voilà s'aplaça al 18 de juny de 2020. Fem el retorn íntegre de les entrades comprades i esperem que en breu tot torni a la normalitat. Ànims disculpeu les molèsties.

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Després d’un any d’estrenes per Guillem Roma i la seva banda, amb més de 37 concerts, la presentació de l’últim EP, festivals, gira Mexicana, soldouts i una rebuda emocionant per part de crítica i públic, el músic osonenc publica la cançó “Despedida” que donarà nom a la gira de concerts d’aquesta primavera i estiu.
Una temporada que serà l’última oportunitat de poder veure en directe l’espectacle de “La constant i la variable” abans d’una parada per preparar la música que vindrà.
No us perdeu el concert de Guillem Roma al Voilà! de Manresa.

* Totes les entrades són amb reserva de taula, per garantir que estigueu junts a la mateixa taula compreu les entrades amb un únic nom .

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

VOILÀ! PRO

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información