Guillem Roma al Festival Empremtes

Guillem Roma al Festival Empremtes

Ver entradas
Guillem Roma al Festival Empremtes

Guillem Roma al Festival Empremtes

Luz de Gas. Carrer de Muntaner, 246, 08021 . Ver mapa

4/02/2022

21:00

Compra tus entradas

Entrada General

12,40 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Guillem Roma presenta Kiribati, un disc ple de força vitalista, reflexions, bellesa i amor per recordar-nos que necessitem un canvi si estimem al món que ens dona vida. Un nou treball amb referències constants a l’emergència climàtica que sorprèn per la profunditat del seu missatge, el bon rollo contagiós i una sonoritat original que reviu generes com el bolero.

De forma natural i fresca Guillem Roma consolida una sonoritat on conviuen influències que van del carib al mediterrani amb melodies clàssiques actualitzades en tendències acústiques actuals.

Una empremta és el segell que ens diferencia de la resta de persones, pero quan parlem d’àmbits com l’art, i en aquest cas la música, cadascú te el seu segell personal. Des del Festival Empremtes hem fet una selecció d’artistes que tenen una màgia especial i que deixen empremta allà on passen.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Faro Music

Ver detalles