GUILLEM ROMA + ESCARTEEN SISTERS

GUILLEM ROMA + ESCARTEEN SISTERS

Ver entradas
GUILLEM ROMA + ESCARTEEN SISTERS

GUILLEM ROMA + ESCARTEEN SISTERS

Mirador de Siurana, Siurana. Siurana. Ver mapa

3/10/2020

17:30

Compra tus entradas

Guillem Roma + Escarteen Sisters

22,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Riquesa musical, cançons amb personalitat pròpia i creativitat és el que desprèn la música de Guillem Roma, al qual alguns han anomenat el “Beirut català” i han comparat la seva música amb referents com Jorge Drexler o Caetano Veloso. Una proposta fresca, original i que fuig d’etiquetes i formules estandarditzades. El músic osonenc no ha parat d’escampar l’optimisme i la màgia de la seva música amb una energia personal i propera que l’ha consolidat com un dels artistes emergents i més original del moment. Un món de sonoritats que viatgen per influències que uneixen les tradicions llatinoamericanes amb colors mediterranis o els ritmes balcànics d’una manera natural i espontània.

Escarteen Sisters, com el seu nom artístic indica es tracta d'un duo format per dues germanes, Laia i Flavia Escartin, dues veus, violoncel i violí: un quartet de corda. «La nostra música és difícil de posar en una categoria. Tècnicament, podria dir-se’n ‘Folk Fusió’, però nosaltres l'anomenem ‘música d'un món imaginari’». Valentia no els en falta i la veritat és que el resultat és sorprenent. Asseguren que són un quartet de corda, perquè canten i toquen a la vegada, i reconeixen que la seva obra està influïda per la naturalesa que les ha envoltat des de petites vivint en una masia del Penedès. La seva música és poètica, les seves veus destil·len dolçor i aconsegueixen enamorar i transportar pels aires.


Entrades: 22 €
Inlcou Tast de Vi
Obertura de portes a les 16:30 h

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información