Hacer Historia(s) vol. III | Desplega visions de Quim Bigas + Háblame, cuerpo de Nazario Díaz

Hacer Historia(s) vol. III | Desplega visions de Quim Bigas + Háblame, cuerpo de Nazario Díaz

Ver entradas
Hacer Historia(s) vol. III |  Desplega visions de Quim Bigas + Háblame, cuerpo de Nazario Díaz

Hacer Historia(s) vol. III | Desplega visions de Quim Bigas + Háblame, cuerpo de Nazario Díaz

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Entrada per a 'Desplega visions' de Quim Bigas (20h)+ 'Háblame, cuerpo' de Nazario Díaz (22h)


20h - Desplega visions de Quim Bigas

Quim Bigas ha estat en relació amb els “arxius” del Mercat de les Flors i de La Porta, que va cessar l’activitat l’any 2012. Des d’aleshores fins al dia d’avui, aquests arxius han estat, pràcticament, en repòs. En el moment en què un cos entra amb contacte amb un arxiu, diferents temàtiques i visions es despleguen i aporten disparadors cap a una reflexió sobre els mateixos registres i les polítiques que l’envolten. La mateixa acumulació de documents d’aquests contextos, obre els modes de creació escènica, així com les diferents temporalitats que desprenen entre elles.

+

22h - 'Háblame, cuerpo' de Nazario Díaz

Háblame, cuerpo és part de Looking for Pepe, un estudi iniciat per Nazario Díaz el 2016 que parteix de la figura de l'artista cordovès Pepe Espaliú (1955-1993) per a desplegar una sèrie de recerques entorn del cos, el llenguatge i el territori. Háblame, cuerpo pren el títol del text que Juan Vicente Aliaga va escriure amb motiu de l'exposició realitzada en el Pavelló Mudéjar de Sevilla en homenatge a Espaliú el 1994, un any després de la seva defunció a causa del virus de la SIDA. L'estudi entorn d’Espaliú i de com ell va desenvolupar vincles entre la seva obra i la seva circumstància, marcada per la malaltia, en un moment social i polític en plena transformació, inspira un treball al voltant de la matèria que muta o desapareix i de la idea de desgast i de subjecció d'un cos entès com a existència física i social.

'Proposo un acte de resistència que vincula aspectes com la transformació fonètica del meu flux vocal, la noció de circularitat o la idea de l’esborrat a través de la insistència, col·locant el meu cos en col·lisió amb el llenguatge i amb certa voluntat d'oscil·lació geogràfica i identitària.'


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

La Caldera Les Corts

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información