Intensiu Sóc Teatre

Intensiu Sóc Teatre

Ver entradas
Intensiu Sóc Teatre

Intensiu Sóc Teatre

Nau Ivanow. Hondures 30. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Dates: 21, 22 i 23 de febrer de 2020
Horari: 20 hores. Divendres de 16 a 20 h / dissabte i diumenge de 10 a 14 i de 15 a 19 h
Preu: 180€
Places: limitades
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)

Per qualsevol informació o aclariment, pots adreçar-te a formacio@nauivanow.com

Durant un cap de setmana i amb una duració de 20 hores repartides entre divendres a la tarda, dissabte i diumenge, SÓC TEATRE, és un intensiu on primer de tot ens aproparem al que som. Jugarem a fer el camí cap a nosaltres mateixos. Amb eines diverses, bàsicament des del teatre, però no només, ens aproparem a què cadascú de nosaltres pugui identificar i reconèixer que vol dir Ser qui Sóc. Cadascú de nosaltres posseeix un tresor que té a veure amb la seva singularitat, amb el seu recorregut íntim, amb allò que és només seu, amb allò que el fa singular. Però el món en què vivim ho fa tot perquè no trobem el mapa. Llavors, com s'hi arriba? Existeix de veritat aquest tresor?

Veure's un mateix i veure a l'altre. Un camí doble que en realitat és part d'un sol viatge. Farem un seguit d'exercicis que ens ajudaran a despertar la nostra sensibilitat, la nostra expressivitat, amb els ulls oberts i amb els ulls tancats, explorarem les nostres emocions, siguin quines siguin, ens acollirem els uns als altres, sense jutjar-nos. El punt de partida serà sempre el cos i la seva expressivitat. La paraula i la seva connexió veritable amb nosaltres també serà molt important. Farem exercicis que ens mostrin que vol dir parlar des de el nostre fons. La meditació i el Ioga també seran eines decisives.

Però tot encaminat a què abracem des de la més absoluta veritat el nostre Ser. No hi haurà competició. Tots sortirem guanyant. I ens exposarem a la resta del grup des de el nostre personatge. Polirem tot el que sigui innecessari, tot el que distreu, tot el que no cal. Serà senzill i bonic despullar-nos de tot l'esforç acumulat i que ens allunya del fet senzill d'estar vius!


ESPAI LLUÍS HOMAR

És un espai en què està en joc qui som com a persones. Un espai obert a tothom, sigui quina sigui la teva professió, hagis fet teatre o no, això si, que tinguis la inquietud de ser una persona plena, més conscient, més lliure i en contacte amb tu mateix i amb l'altre. Es tracta d’un espai on el que importa és allò que ens fa ser genuïns i que connecta amb la nostra veritat, la de cadascú. Jugar a ser qui som i, sobretot, compartir-ho.

Un espai de trobada en el que aquest moment privat sigui compartible. Creant una xarxa que ens sostindrà amb delicadesa, amb complicitat, amb amor i això serà sempre des del joc, des d'un somriure íntim, profund i connectat. No hem d'escalar cap muntanya, hem de deixar-nos portar per la vall que construirem entre tots i que ens acollirà amablement. Tenim les eines, som un equip preparat i, sobretot, amb l'experiència i la convicció que el que hem fet, fem i farem és una eina útil per a la nostra societat tant orfe d'espais d'acollida d'allò que és més intangible: la nostra sensibilitat, la nostra veritat, la nostra ànima. Només des d'aquí farem camí. No serà un camí de resultats immediats; és el camí de connexió amb el fet d’estar vius. Si el que busques és que et donem les eines per ser algú que pugui fer una carrera brillant d'acord als paràmetres que la nostra societat exigeix, aquest no és el teu espai.

L’Espai Lluís Homar és un espai de trobada, de vida, de veritat i de sensibilitat compartida on el teatre és l'eina principal.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Nau Ivanow

Ver detalles