Jaume Arnella & Rafel Sala

Jaume Arnella & Rafel Sala

Ver entradas
Jaume Arnella & Rafel Sala

Jaume Arnella & Rafel Sala

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Jaume Arnella i Rafel Sala (ARSA pels amics) es van constituir el 1976 –en plena Marxa de la llibertat– com a duet internacional sense fronteres.
Establerts a Cornudella del Montsant van anar bastint un repertori de cançons populars –que anaven recollint– i de cançons pròpies –que anaven sobreeixint–. Després d’escampar tot aquest repertori arreu del país, cofunden l’Orquestrina Galana i amb el seu ball indígena fan ballar mitja humanitat.

Acabada aquesta etapa es reparteixen la música com a bons germans: un es queda amb la música simfònica i l’altre amb la més romancera. Això no els impedeix de fer, al cap d’un temps, uns quants CDs conjuntament: Les cançons de Beget: les tonades de la seva vida. l’Eròtica Monàstica: els arranjaments vigorosos per uns versos amb picardia medieval. Balades i cançons de François Villon: heterodòxia pura de la mà de l’iconoclasta per excel•lència. L’Estellés, amb el Llibre de la saviesa: l’home que no para per més cansat que se senti. I Les sabates d’en Jaume: el front de l’Ebre viscut per un joveníssim Josep Gual, de la lleva del biberó.

Una repassada musical a tota una vida d’ubèrrima i exuberant itinerància farandulera en una hora i escaig. No té preu!

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 10/05/2019
Un concert molt bonic
Amb uns músics excepcionals i cançons de les d'abans, que ens van portar molt bons records.
Maria
13/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 10/05/2019
Entranyable i molt proper
Fa uns 45 anys uns joves organitzavem al barri del Clot-Camp de l´Arpa un cicle d´actes de cultura popular anomenats Divendres populars al Clot, al Centre Moral de Sant Martí de Provençals. En un d´el Leer más s actuava en Jaume Arnella i va ser un fracas absolut de públic, Tanta va ser la decepció dels organitzadors que en Jaume Arnella ens ho va notar d´una hora lluny i en lloc de plegar veles ens va demanar una sala més petita, ens va demanar uns porrons de vi i ens va fer seure en cercle. Aquella nit en Jaume Arnella ens va presentar la gralla, un instrument molt surollós i que potser molestaria als veïns com ens va dir i que només haviem escoltat al toc de castells. Va ser un concert entranyable i molt proper, des de aleshores del del barri del Clot no em defallit mai i ara es un goig veure els fruits d´aquesta feina en les noves generacions. Gràcies per aquest segón concert tan entranyable i tan proper.
Jordi Gras Mateu
12/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 10/05/2019
Singular
Una nova oportunitat per retrobar aquest magnific folklorista del nostre pais.
Antoni
11/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 10/05/2019
En plena forma
Dues hores de concert repassant trajectòria.
Marta
11/05/2019

¡Compartir!

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información