Joan Colomo presenta 'Disc Trist' a la Casa Navàs

Joan Colomo presenta 'Disc Trist' a la Casa Navàs

Ver entradas
Joan Colomo presenta 'Disc Trist' a la Casa  Navàs

Joan Colomo presenta 'Disc Trist' a la Casa Navàs

Casa Navàs. Plaça Mercadal 7a. Ver mapa

9/10/2021

20:30

Compra tus entradas

Anticipada

16,29 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia y COVID incluidos

Total 0,00 €

Descripción

Mesurar el talent és absurd, impossible, inclús ridícul; però ningú dubta que el talent existeix. Només cal fer una passejada per la trajectòria musical de Joan Colomo (Sant Celoni, 1979) per tenir una prova irrefutable. Un autor eclèctic però sempre reconeixible. I necessari. El seu estil fresc i juganer és una de les peces claus del puzzle que dóna vida i forma al panorama de la música independent made in Catalunya. Colomo ha format part de bandes de renom com 'The Unfinished Sympathy', 'Zeidun' o el súpergrup La Célula Durmiente. Des del 2009 i ja com artista en solitari, amb la presentació del nou Disc trist (2021) Colomo ha llançat set discos al mercat, sempre des del segell barceloní BCore i amb un resultat refrescant i inspirador. Més de dos dècades fent música amb un equilibri natural entre el sentit de l'humor i el sentit crític que ara podrem gaudir en directe i de ben a prop a La Cate.

Colomo arribarà per primer cop a l'Accents i ho farà amb un concert especial en solitari que tindrà lloc a l'espectacular joia modernista que és la Casa Navàs de Reus, en un concert que també comptarà amb la degustació de 2 dels patrocinadors del festival: Vermut Miró i formatges Cadí. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL ACCENTS

Ver detalles