Joana Brabo

Joana Brabo

Ver entradas
Joana Brabo

Joana Brabo

Núria Social d'Olot . C/ Verge del Carme, 8 . Ver mapa

25/02/2022

21:00

Compra tus entradas

Entrada adults

8,00 €

Entrada infants (4-12 anys)

5,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Divendres 25 de febrer 2022, 21h 

Joana Brabo 'Alone together' – Teatre poesia sensorial

 

ALONE TOGETHER és una experiència poètica i sensorial sobre l’ansietat que s’amaga darrere del fum; el fum del tabac i el fum que ens envolta, una societat atrapada en el narcisisme, en les xarxes de les xarxes, en la impossibilitat de concentrar-se, una societat parcel·lada en els extrems combatent la seva pròpia ansietat. 

Joana Brabo relatant, exposant, trencant, deixant anar, confessant, revelant, manifestant, expressant, trencant, articulant, proclamant, comptant, cantant i activant paisatges sonors des d’una petita taula d’operacions, ALONE TOGETHER -sols però junts- ens transporta a diferents llocs des de Nova York a Menorca passant per Barcelona o el Brasil sempre des del nostre imaginari personal.

Joana Brabo- LO BUENO SI BRABO TRES VECES BREVE – desvincula la paraula del format llibre convertint-la en joc, tant a nivell performàtic en diferents teatres, museus i festivals de poesia i art sonor, com a nivell gràfic exposant els seus poemes visuals i cal·ligrafies en tot tipus de suports. La seva obra visual ha estat exposada a Barcelona (Macba, Sala Beckett, Antic Teatre), Madrid, Menorca i São Paulo.

 

Entrada: 

Anticipada venta online: 8€ adults / 5€ infants de 4 a 12 anys 

Taquilla: 10€ / 7€ 


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Associació Núria Social

Ver detalles