Jornada 2 - Les Paraules Fallen 2023

Jornada 2 - Les Paraules Fallen 2023

Ver entradas
Jornada 2 - Les Paraules Fallen 2023

Jornada 2 - Les Paraules Fallen 2023

Espai nyamnyam . Carrer Can Caló 38, Mieres 17830. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Les paraules fallen.

L'edició com a pràctica performativa

Sovint arriba a la publicació el que ja ha esdevingut, el que ja ha estat ‘assajat’ i presentat. Si entenem la publicació com aquest "fer públic" des d'un lloc ampli i en temps continu i present, podem incorporar el concepte d'assaig a les pròpies pràctiques editorials experimentant més enllà del llibre com a producte tancat. Proposem diverses maneres d’abordar la pràctica performativa i editorial per a generar propostes híbrides i canviants. 

‘Les paraules fallen’ és un cicle gratuït dedicat a l’edició com a pràctica performativa on es presenta el treball de tres projectes a cavall d’aquests dos camps durant una jornada on s’inclou el dinar. La nova edició d’enguany tindrà lloc els dies 23 de setembre, 25 de novembre i 16 de desembre de 12 a 17h en colab amb La Escocesa, la Sala d’Art Jove, La Caldera i Cultural Rizoma.
La programació inclou un taller de curadoria a càrrec de Cultural Rizoma i nyamnyam, la presentació de treballs i projectes en procés d’artistes de la Sala d’Art Jove i espais de producció de llarg recorregut com La Escocesa. Els i les creadores que conformen el cartell d’aquesta tercera edició són Elena Carvajal i Fran Martínez, Higo Mental (Ricardo Pérez-Hita Carrasco i Marta Sesé), Carolina Campos, Adaline Anobile, Esther Rodríguez i Júlia Rubies Subirós, entre d’altres, la majoria en residència a l’Espai nyamnyam durant aquest any 2023. 

JORNADA 2

25 de novembre de 2023

de 12h a 17h

En colab amb Sala d'Art Jove i Cultural Rizoma


PROGRAMA:

- Taller de curadoria amb nyamnyam i Cultural Rizoma

inscripció prèvia aquí: artjove.dso@gencat.cat

- ‘#30: Índex’ d’Higo mental 

- Dinar popular a càrrec de nyamnyam

- Presentació de treballs i projectes Art Jove Creació 2023 amb Paula Gibert, Helena Laguna, Luca Calderó Delgado i Blanca Arias

INFO PRÀCTICA:

https://nyamnyam.net/lesparaulesfallen/


Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

¡Compartir!

Organizado por

Associacio cultural nyamnyam

Ver detalles