JOSE CARRA (Jazz, Màlaga) a Jazz Cava Vic

JOSE CARRA (Jazz, Màlaga) a Jazz Cava Vic

Ver entradas
JOSE CARRA (Jazz, Màlaga) a Jazz Cava Vic

JOSE CARRA (Jazz, Màlaga) a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla Montcada n.5. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

JOSE CARRA (Jazz, Màlaga) | Divendres 17 de gener | Hora: 22h | Preu: 8€/12€

El compositor i pianista Jose Carra és un dels pianistes més creatius de la nova generació de músics de jazz espanyols. La seva música, fortament influenciada per la música clàssica i el jazz, fa referència a molts altres estils com el rock, el pop, l'electrònica o la música popular. La poesia també juga un paper fonamental en la seva música, creant un univers totalment personal i reconeixible.

Al setembre de 2018 publica “Diario de Vuelo” [Taghrid Records]. S'hi recullen 12 noves composicions de Carra que interpreta al costat del contrabaixista Bori Albero i a el bateria Dani Domínguez. Després de l'èxit de l'últim disc del trio “Verso”, aquest cop es submergeixen en un so més experimental, amb melodies minimalistes i una base rítmica propera a l'electrònica i a el rock amb l'ús de pedals d'efectes al piano, sintetitzadors i cintes de casset modificades. Són seleccionats per representar Espanya en el JazzEñe 2018; són un dels cinc grups elegits per l'Associació d'Intèrprets i Executants per realitzar la gira AIE Jazz en Ruta durant 2019 per Espanya.

A més del trio, Jose Carra ha tocat i gravat amb músics de jazz de gran prestigi com Sheila Jordan, Eric Alexander, Chris Cheek, Seamus Blake, Stanley Jordan, Perico Sambeat, Javier Colina, Roberta Gambarini, Silvia Pérez Cruz i de el món de el flamenc com Miguel Poveda, la cantaora Argentina, Jorge Pardo o Carles Benavent. Ha treballat amb alguns dels millors segells discogràfics com a arranjador, compositor i pianista: Sony Music, Blanco i Negro Music o Fresh Sound Records. En 2016, Jose Carra rep el premi Muestra-T Màlaga com a reconeixement a la seva trajectòria com a músic ja impulsor de la imatge de la ciutat de Màlaga, en 2017 el Premi al Treball Discogràfic de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya i el 2019 el Giraldillo al Diálogo amb altres músiques de la Bienal de Flamenco de Sevilla pels seus arranjaments per «Caótico. Bolita Big Band »

Dani Domínguez (Bateria / Electrònica), amb un llenguatge personal, groove i un enfocament mancat de prejudicis no ha tingut problemes a recórrer camins poc transitats des del flamenc a l'electrònica, del jazz al hip-hop amb resultats més que satisfactoris en molts casos. Mostra d'aquesta versatilitat són els seus treballs amb Jorge Pardo, Kase.O Jazz Magnetism, Mala Rodriguez, Llibert Fortuny, Guillermo Klein, David Mengual, David Xirgu, Agustí Fernandez, Dioptria 2.0, Violently Happy !, Spectrum Of Emotion, Javier Galiana o Unexpected, en premis com "Millor Bateria" (2004) i "Millor Grup" (2003/2004/2005) de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

Bori Albero (Contrabaix), nascut a Girona el 1982. Va estudiar al Conservatori de la seva ciutat natal i posteriorment a l'ESMUC en l'Àrea de Contrabaix jazz amb professors com Mario Rossy o Horacio Fumero. A més, pren classes privades amb Javier Colina. Se li pot escoltar en enregistraments amb intèrprets reconeguts en el panorama nacional com Roger Mas, Jaume Llombart, Julián Sánchez, Enrique Oliver, Marina Albero, Arturo Serra, Joan Monné, David Xirgu ... i un llarg etcètera. Actualment, alterna la seva activitat com a sideman de primer nivell d'artistes com Lee Konitz o Chano Domínguez.

“José Carra es ahora mismo uno de los músicos más bien preparados, versátiles y creativos de su generación en España” Jorge Rossy, batería de jazz

“His compositions are advanced and inspired me” Aaron Goldberg, pianista

“Muy, muy personal. Sinfónico, íntimo, cañero, poétio, rockero, delicado, enérgico.. ¡Maraviolloso!” Ferran Conangla, ingeniero de sonido y productor

“Poética y preciosismo” Miguel Ángel Barba, Aforo Libre

“‘Verso’ es poesía contemporánea hecha música” Íñigo Ortega, Distrito Jazz

“Nos sumergimos en algo parecido a una gran banda sonora de vivencias, sonidos, palabras y sensaciones” Ramón García, La voz de Almería

“Carra se entrega a la sensibilidad melancólica […], al deleite romántico en una narración evocativa que acerca el planteamiento a la música programática, desprendiendo en su recorrido una mezcla de emociones aéreas y motivos repetitivos que sugieren entre ambos cierto matiz pop. Recogimiento poético.” Jesús Gonzalo, revista Toma Jazz

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles