JOVES TALENTS

JOVES TALENTS

Ver entradas
JOVES TALENTS

JOVES TALENTS

El Forn de les Arts - Privé. Carrer de Sant Gil, 4Bis . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Concerts cancel.lats per recomanació sanitària.


CICLE JOVES TALENTS XPS


És un projecte capitanejat pel pianista Xavier Pardo Sabartés de promoció de nous talents per a sortir de l’espai privat d’estudi i experimentar l’experiència del concert en directe, amb la possibilitat de l’intercanvi de sensacions per part de l’intèrpret i el públic.

Dijous 19 Març a les 20h
Joan Flores - Piano
Obres de Scarlatti, Haydn i Chopin

Dijous 26 Març a les 20h
Ramón Serra - Piano
Obres de Bach, Haydn i Chopin

El Forn de les Arts- Privé
C/ Sant Gil 4Bis
08001 Barcelona

Entrada lliure amb aportació voluntària obligatòria per als artistes (Recomanació mínima: 10€)

ATENCIÓ! ÉS NECESSARI RESERVAR LLOC A TRAVÉS D'ENTRADIUM. --> https://entradium.com/events/joves-talents
Preguem puntualitat. 10 minuts abans del concert quedaran alliberades les reserves de plaça per donar pas a les persones en espera, si l'aforament encara ho permet.

XAVIER PARDO SABARTÉS, inicià els seus estudis musicals a l'Escolania de Montserrat, sota el mestratge del Pare Ireneu Segarra, cursant estudis de piano amb Vicenç Prunés, violí i orgue. Quan acabà, entrà a l'Escola de Música de Barcelona per treballar amb l’Albert Atenelle en l’especialitat de piano, violí amb en Gerard Claret i teòriques amb en Benet Casablancas. Més tard, inicà els estudis de clavicèmbal amb en Jordi Reguant, i simultàniament, de piano amb en Jordi Camell. Finalitzà els seus estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música de Barcelona amb Miquel Farré, acabant amb les màximes qualificacions. Ha rebut classes de Christopher Elton, Nina Svetlanova, Lluís Claret, Ellen Corven, Karl Engel, Francisco Poyato , Ma Jesús Crespo, Sebastian Risler, Geoffrey Lancaster, Nicolaus de Figuereido, Vladimir Sverdlov-Ashkenazy i Diana Baker. Membre de Vindix, grup de piano a quatre mans, de Veuartrio i d'Atrium Camerata Barcelona, ha sigut pianista de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, i en aquests moments, és professor de piano i cambra a l'IEA Oriol Martorell de Barcelona, combinant la seva activitat pedagògica i concertística. Molts dels seus alumnes han estat premiats i becats en diversos actes. Ha participat en varies formacions de cambra, de veu i companyies de teatre, participant en festivals com el Grec de Barcelona, produccions del Messies de la fundació de La Caixa, col·laboracions amb la Orquestra Ciutat de Barcelona, el IV Festival de Música d'Almeria, etc. i especialment en cicles de concerts de cambra de l’Auditori de Barcelona. Ha actuat en sales com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu i l’Auditori de Barcelona i col·labora habitualment amb mestres de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

5 senses BCN

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información