JUANA DOLORES - # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *

JUANA DOLORES - # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *

Ver entradas
JUANA DOLORES - # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *

JUANA DOLORES - # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.
PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.
PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.
IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.

CATALÀ
# JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * és un solo performatiu que a partir de la descontextualització de la ideologia, la simbologia i la terminologia marxistes-leninistes, exhibeix el dolor de l’individu enfront la comunitat com un desig de ser sexualitzat socialment i culturalment, com una confessió, com una declaració d’amor. 

CASTELLANO
# JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * ( * demasiado diva para un movimiento asambleario ) es un solo performativo que a partir de la descontextualización de la ideología, la simbología y la terminología marxistas-leninistas, exhibe el dolor del individuo frente a la comunidad como un deseo de ser sexualizado socialmente y culturalmente, como una confesión, como una declaración de amor.

ENGLISH
# JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * (too much Diva for an assembly movement) is a performance solo that, starting from the decontextualisation of ideology, symbology, and Marxist-Leninist terminology, shows the pain of the individual within the community as the desire to be socially and culturally sexualised; as a confession; as a declaration of love.

[+ info]

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

8 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 17/04/2021
La performer confident!
La Juana es col.loca en un lloc de tal exposició, que de primeres impacta, però quan te n'adones que ha desaparescut és perquè ara sou íntims. Des de l'intimitat pots gaudir amb ella del seu viatge pe Leer más tots uns conceptes bilinguistes folklorics, comunistes pop com ho faría un amic. Molt recomanable! Potencia, energia i risc!
Borotau
19/04/2021
Opinión verificadaAsistió el 18/04/2021
Provocació
Una proposta provocativa
Artaud
19/04/2021
Opinión verificadaAsistió el 28/03/2021
Mensajes de una guerrera
Experiencia intensa que no para de chocar y sorprender. Una mujer potente con algo que decir. Estuve dos semanas después de la actuación pensando sobre ella, siempre descubriendo cosas nuevas en mi re Leer más uerdo. Muy vivo. Muy fuerte. Un cañón. Vale mucho la pena.
Carlene
12/04/2021
Opinión verificadaAsistió el 28/03/2021
Artista única
Enhorabona Juana Dolores per una peça potent i valenta amb art per tots els costats!
Jordi Reviriego
29/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 28/03/2021
Lenta i repetitiva, panfletaria.
.
Aroa
29/03/2021
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Antic Teatre

Ver detalles