L.A. Songs and Stories Tour

L.A. Songs and Stories Tour

Ver entradas
L.A. Songs and Stories Tour

L.A. Songs and Stories Tour

Novo Café Lisboa. c/ sant magí, 33 (Santa Catalina). Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

Luis Albert Segura porta al capdavant del seu projecte L.A. des de 2004. Aquest any va iniciar una carrera de fons des del petit i màgic escenari del ja desaparegut bar Bluesville de Palma. Tot l'esforç el va portar a girar pels EUA, el Canadà, Amèrica Llatina, Anglaterra i part del territori europeu entre 2012 i 2018, a més de gravar discos amb companyies internacionals com a Universal o Sony Music (2009 – 2018) o compartir gires i obrir concerts d'artistes de renom com Arcade Fire, Foo Fighters, MUSE, Placebo, Band of Horses o Franz Ferdinand, entre molts altres. Al llarg d'aquests anys, L.A. ha actuat en alguns dels festivals de música més destacats a nivell nacional i internacional; Reading and Leeds (el Regne Unit, 2012), Corona Capital (Mèxic, 2013), South By Southwest (2010 a 2016), Mad Cool, Bilbao BBK Live o Sonorama Ribera, entre molts altres.


Al llarg de la seva trajectòria, algunes de les cançons de L.A. han sonat en espots publicitaris i pel·lícules, com a ‘Stop de Clocks’ que després de la seva aparició en la pel·lícula ‘A tres metres sobre el cel’ va arribar a milions de persones en diferents països.


En 2019, Luis Albert va publicar sota el seu nom propi el seu primer treball en castellà, Amenaça Tempesta (Sony Music), que va presentar en directe en ciutats de tot el país. Ara anuncia nou disc, Evergreen Oak, i retorn de L.A. Es tracta d'un disc molt especial que gravarà en una casa al costat de la seva família en la Serra de Tramuntana de Mallorca.


Discografia:

• Ramat Colored Melodies (Dreamville Rcds. 2004)

• Bellflower Blvd. (Dreamville Rcds. 2005)

• Welcome Halloween (Dreamville Rcds. 2006)

• Heavenly Hell (Universal Music. 2009)

• SLNT FLM (Universal Music. 2012)

• DUALIZE (Marxophone. 2013)

• From the City to the Ocean Side (Sony Music. 2015)

• King Of Beasts (Sony Music. 2017)

• Amenaza Tormenta (Sony Music. 2019)

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Novo Café Lisboa

Ver detalles