L'erugueta i la papallona

L'erugueta i la papallona

Ver entradas
L'erugueta i la papallona

L'erugueta i la papallona

Porta4. Carrer Martí 18. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, per fer front al COVID-19, finalment hem decidit suspendre les funcions i activitats previstes pels pròxims dies fins al 29 de març, per raons de seguretat i de responsabilitat.

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Una obra de la Cia. Artgil

Espectacle familiar, en especial per a la petita infància, que aborda el concepte de la finitud com a un fet natural i desitja obrir un espai de comunicació sobre el cicle de la vida a tots els infants que tinguin ganes de parlar-ne.

Idioma: Universal (música)
Duració: 40 minuts
Gènere: Dansa, teatre gestual i música en directe
Edat Recomenada: De 2 a 6 anys


Sinopsi

En un petit bosc se sent un cor i neix una eruga, que atreta per una formosa fulla, hi troba la força per transformar-se en papallona. La papallona aprèn a volar i en el seu aprenentatge descobreix un món de flors de colors i olors. Fruit d’una trobada amb una altra papallona sent la necessitat de reproduir-se, de fer un ou que garantirà la continuació de la vida. De l’erugueta només en queda la pell buida i la papallona li dedica uns instants. Satisfeta, ja no pot aixecar les ales i mor.

Tot succeeix sota la mirada atenta de la guardiana de la vida, que vetlla pel bon funcionament de tots els éssers vius del bosc, i serà l’encarregada de custodiar el nou ou, que comença a bategar…

Objectius del projecte

Aquest projecte neix arran de la necessitat de parlar a la petita infància del concepte de la finitud amb naturalitat, com a fet intrínsec de la vida. Pensem que hi ha força material per treballar el dol però no tant per explicar un succés natural present a la nostra vida i al nostre voltant. 
Creiem important abordar el tema sense necessitat de profunditzar si no hi ha curiositat i/o emanda de l’infant, disfrutar de l’espectacle com a tal. En el cas de que si hi hagi la necessitat, l’Erugueta i la Papallona vol donar l’oportunitat als infants de fer conscient, entendre i assimilar un fet que, ara mateix, sentim que es tracta com a tabú. Volem crear un espai guiat, on es parli de la mort, i que els infants puguin extreure les seves pròpies conclusions, expressar les seves vivències i trobar eines per afrontar el concepte de finitud.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Porta4

Ver detalles