L'ULL VIU: 'Me llamo Violeta'

L'ULL VIU: 'Me llamo Violeta'

Ver entradas
L'ULL VIU: 'Me llamo Violeta'

L'ULL VIU: 'Me llamo Violeta'

Núria Social d'Olot . C/ Verge del Carme, 8 . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Una producció valenta i necessària sobre transsexualitat en la infància i preadolescència que ens ensenya que la diversitat, com diu Nacho Vidal, alimenta el món. Als sis anys, Ignasi va dir als seus pares “Sóc una nena, em dic Violeta”.

Després del xoc inicial, els pares de Violeta decideixen acompanyar-la en el llarg i difícil camí que la portarà, algun dia, a convertir-se en dona. Com molts altres nens i nenes transgènere, topa amb molts reptes mèdics i legals, encara que la percepció social de les persones transgènere a Espanya avança a poc a poc cap a una visió més oberta i tolerant, sovint, el procés està lluny de ser fàcil i encara queda molt de camí per recórrer.

Cinefòrum posterior amb: Oan Tenés (persona trans), Nil Congost (persona trans de l'associació Alliberem-nos) i Mireia Medina (psicoterapeuta infantil i juvenil de Ranura). Modera Júlia Perera (associació La Dalla). 

Entrada: 4€ anticipada / 5€ taquilla


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Associació Núria Social

Ver detalles