La odisea de los Giles

La odisea de los Giles

Ver entradas
La odisea de los Giles

La odisea de los Giles

SALA ZAZIE. Rambla de Nostra Senyora, Villafranca del Panadés, España. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Títol original: La odisea de los Giles.
Direcció: Sebastián Borensztein.
Guió: Sebastián Borensztein i Eduardo Sacheri.
Novel·la: Eduardo Sacheri.
Intèrprets: Ricardo Darín, Luis Brandoni, Chino Darín, Verónica Llinás, Daniel Aráoz, Carlos Belloso, Rita Cortese, Andrés Parra, Marco Antonio Caponi i Ailín Zaninovich.
Comèdia/Drama. ARGENTINA - ESPANYA, 2019. 116’. Projecció en V.O. (castellà).
No recomanada per a menors de 12 anys.

Argentina 2001, en un petit poble de la província de Buenos Aires. Un grup de cooperativistes involucrats en el reflotament de la seva entitat, s’adonen que han estat estafats per un advocat sense escrúpols i el gerent del banc on teníen tot els seus estalvis, coneixedors ambdós de la imminent arribada del Corralito. Per tal de recuperar els seus diners, entre tots urdeixen una minuciosa trama.

Basada en la novel·la La Noche de la Usina d’Eduardo Satieri, Borensztein aconsegueix convertir aquest dramàtic i alhora divertit guió, en una comèdia social. Per aconseguir-ho, compta també amb un repartiment de populars actors argentins entre els qui destaquen dos membres de la nissaga Darín, que per primer cop treballen junts. 

Seleccionada per participar en el Festival de San Sebastian 2019 i presentada per Argentina com a candidata a les nominacions per Millor Pel·lícula Estrangera pels Oscar 2020.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

SALA ZAZIE

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información