Lectura en línia Una galaxia de luciérnagas

Lectura en línia Una galaxia de luciérnagas

Ver entradas
Lectura en línia Una galaxia de luciérnagas

Lectura en línia Una galaxia de luciérnagas

Lectura en streaming. Via Youtube. Ver mapa

3/07/2020

19:30

Compra tus entradas

Lectura en línia

i

5,00 €

El mateix dia de la lectura en línia, uns minuts abans de l'inici, rebreu un correu electrònic a l'adreça facilitada amb l'enllaç per accedir a la lectura via Youtube. Recordeu que aquesta lectura és en directe, per tant, només es podrà veure dia 3 de juliol a les 19.30h puntualment. Qualsevol problema, si us plau, contacteu amb nosaltres a contacte@elmalda.cat

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

AMB Anna Alarcón

Lectura en streaming d’un monòleg dedicat a tothom que viu en aquelles zones del món on no arriba la justícia i on una mort val tan poc com una vida. El text neix d’una experiència viscuda per l’autora i directora a Llatinoamèrica.

Posteriorment a la lectura, obrirem un col·loqui amb la companyia al qual podreu participar via Youtube o via Twitter amb el #unagalaxiadeluciernagas

El mateix dia de la lectura en línia, uns minuts abans de l'inici, rebreu un correu electrònic a l'adreça facilitada amb l'enllaç per accedir a la lectura via Youtube.

Recordeu que aquesta lectura és en directe, per tant, només es podrà veure dia 3 de juliol a les 19.30h puntualment.

Qualsevol problema, si us plau, contacteu amb nosaltres a contacte@elmalda.cat

Grec en obert

Aquesta lectura forma part de la proposta en línia del Grec Festival de Barcelona Grec de proximitat, dedicada a generar contingut virtual a partir de les produccions que s’haurien hagut de veure aquest estiu en les sales de petit format de la ciutat. La crisi de la covid-19 ha obligat a suspendre les representacions físiques, sempre muntatges relacionats amb l’Amèrica Llatina, però el festival proposa ara un seguit d’accions virtuals que inclouen representacions, xerrades i altres propostes.

Una galaxia de luciérnagas

El juliol del 1998, quan tenia 21 anys, Aina Tur era a Llatinoamèrica participant en un projecte de cooperació internacional amb altres ciutadans espanyols quan van patir un assalt a mà armada. Aquella experiència va transformar la vida de l’autora, tant per la duresa de la situació que va viure com per les seves conseqüències. Alguns dies més tard, van poder constatar que la procedència europea de quatre de les víctimes havia desfermat uns mecanismes que mai no s’haurien activat per cap habitant del país on es trobaven. El que va succeir va marcar la vida de l’autora i, possiblement, les de la resta de cooperants que l’acompanyaven en aquella circumstància.

Vint anys més tard, l’experiència s’ha transformat en un monòleg teatral que s’hauria hagut de representar al Grec d’enguany però que, finalment, ens arriba en forma d’una lectura dramatitzada en streaming.

Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona, El Maldà, FiraTàrrega, Teatre Principal de Palma i Teatre Principal de Maó. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

Autoria i direcció: Aina Tur

Interpretació: Anna Alarcón

Escenografia i il·luminació: Marc Salicrú

Vestuari: Mireia Costa

Espai sonor i composició musical: Jaume Manresa

Moviment i ajudantia de direcció: Carla Tovias

Fotografia i vídeo: Kenneth Santos

Comunicació: Ester Cánovas

Assistent de producció: Montse Farrarons

Producció executiva: Marina Marcos – El Maldà

Agraïments: Sala Beckett, La Escocesa, Àlex, Iván, Pastora, Natàlia i Dallas, per ser-hi.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

El Maldà

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información