Lo que me ha pasado les ha pasado a mil mujeres

Lo que me ha pasado les ha pasado a mil mujeres

Ver entradas
Lo que me ha pasado les ha pasado a mil mujeres

Lo que me ha pasado les ha pasado a mil mujeres

L'AUTÈNTICA TEATRE. Carrer Martí 18. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Som un grup de cinc dones. Totes cinc vivim una vida còmoda i, podríem dir, amb prou llibertat. Es diria que som afortunades. Tanmateix, continuem habitant un temps en què la igualtat de gènere no és una fita assolida i en el que persones arreu del món veuen encara vulnerats els seus drets essencials pel sols fet de ser dones. Avui, aquí, cinc dones, compartim la necessitat de parlar per tantes altres, perquè tenim l’oportunitat de fer-ho. Explicar les històries de submissió de dones del passat pot resultar incòmode i dolorós, però també és revelador, perquè ens permet reconèixer i comprendre els defectes de la nostra vida present. Hi trobem personatges que han lluitat, des de situacions, orígens, moments i condicions molt diferents, contra l’opressió del mateix sistema patriarcal que modela la nostra societat. Com els personatges dels monòlegs que interpretem, som diferents entre nosaltres, però som iguals en tant que com dones suportem, en major o menor mesura, un tracte desigual i discriminatori, de vegades evident i de vegades invisible. Per això Lo que me ha pasado les ha pasado a mil mujeres, una frase de Doña Rosita, el personatge de Lorca, dóna títol al nostre espectacle.

Monòlegs a 5 veus

Durada: 60 minuts

Apte per tots els públics

Espectacle en castellà i català


Sinopsi

Un conjunt de monòlegs de dones de diferents èpoques i circumstàncies, amb un missatge comú: la voluntat apassionada d’ésser lliures en un món injust i masclista.

Des de la mitologia grega, amb el personatge de Medea, fins a l’actualitat, deu monòlegs encarnen la realitat de déu dones, algunes de reals, com Virginia Woolf i Amarna Miller i d’altres de ficció, com Nawal o Doña Rosita. La seva vivència de l’amor i el desamor, el treball, la guerra, la sexualitat, la maternitat, el ser i l’estar en la seva relació amb els homes i la societat són alguns dels temes que s’entrellacen, passant pel drama i la comèdia, per fer visible i qüestionar-nos sobre tot allò, massa sovint normalitzat, però inassumible.

La música articula aquest entramat de mirades, de vegades interpretades per una actriu i de vegades per totes cinc, com una sola veu. Com a rerefons, imatges de dones de diferents temps i espais multipliquen i amplifiquen aquesta vivència compartida.


Direcció: Roc Esquius

Interpretació: Aliona Dubova, Francesca Soley Viñallonga, Gaëlle Patin Laloy, Gemma Andreu Díaz-Bonilla i Iolanda Garcia

Creació conjunta de l’elenc i la direcció.

Una producció de L’autèntica amb el suport de 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

16 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 13/06/2021
Excepcional interpretación
5 actrices, a cual mejor. Pasas del drama a las risas.
Patricia
14/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 13/06/2021
Molt bona estona
Tot perfcte, sobretot les actrius.
Ferran
14/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 12/06/2021
muy interesante y buen nivel
Me ha encantado
Josie
13/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 9/05/2021
Genial!!
Disfrute mucho la obra, muy interesante y buena puesta en escena
Ana Creixell
10/05/2021
Opinión verificadaAsistió el 9/05/2021
¡Hay que ir!
Emocionante, buenos textos y risas! Me ha gustado!!!
Paula
10/05/2021
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

L'autèntica

Ver detalles