LOS SARA FONTÁN + SÒNIA GÓMEZ

LOS SARA FONTÁN + SÒNIA GÓMEZ

Ver entradas
LOS SARA FONTÁN + SÒNIA GÓMEZ

LOS SARA FONTÁN + SÒNIA GÓMEZ

Celler Clos Mogador. Celler Clos Mogador, Gratallops. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

26 de setembre a les 19 h
Clos Mogador
Gratallops

L'emoció experimental de Sara Fontán i l'energia rítmica d’Edi Pou conformen Los Sara Fontán no graven discos per militància: el seu terreny és el directe, sempre físic, canviant i permeable a l'entorn, fugint de les rutines productives de la indústria. Un concert dels Sara Fontán és la banda sonora del que un vulgui imaginar-se, atorgant llibertat a l'espectador perquè l'interpreti i el senti de manera personal i única.

En només dos anys de trajectòria ja han girat per Espanya, Portugal, França, Suïssa i Alemanya, incloent festivals d'estils molt variats i temples del Do-It-Yourself (del Liceu Mutant al Kastanienkeller de Berlin). L'ofici de violinista exigeix tenir molt clara la màxima de Itzhak Perlman: “Allò que s'aprèn lentament, s'oblida lentament”. Al seu costat, Edi Pou (meitat de ZA!, referents de l'underground europeu) assumeix el repte de convertir la percussió en melodia i tibar la dinàmica del minúscul a l'èpic.

Per aquesta ocasió especial, inspirada per la Isabelle Meyer, se suma al duet experimental la ballarina i creadora Sònia Gómez. Amb els efluvis de la verema flirtejant al capvespre del Clos Mogador la vetllada promet ser vibrant.

Entrades: 22 €
Inclou tast de vi
Obertura de portes a les 18 h

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información