MADDI O'BRIEN

MADDI O'BRIEN

Ver entradas
MADDI O'BRIEN

MADDI O'BRIEN

SALA ELS PAGESOS. Carrer Pi i Margall, 10 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Procedent d'Austràlia, la trobadora itinerant Maddi O'Brien canta folk ambient i blues melòdic per amants. Les seves sensuals paraules de poesia cobren vida com si fossin els teus propis records llunyans.


Va sortir d'Austràlia amb un bitllet d'anada als 20 anys i ràpidament va caure en una vida d'aventures i vagabundatge, recorrent Europa, l'Orient Mitjà i el nord d'Àfrica durant diversos anys amb gent excèntrica de tots els àmbits de la vida.


Ha tocat des dels carrerons del nord d'Itàlia fins a les passarel·les del sud de Portugal, les estacions de tren de Berlin i les esplanades d'Istanbul, aprenent cançons populars locals i balades dels gitanos pel camí.


La cantant i compositora ha estrenat recentment el seu àlbum independent "Deprivation Blues", una col·lecció de 9 cançons íntimes i husky que brillen amb nostàlgia somiadora, explorant temes que van des de la salut mental fins a l'amor no correspost i la pèrdua, tot teixit amb un lirisme vulnerable tan cru que sembla una revelació de secrets, reflectint el seu autèntic underground.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Sala ELS PAGESOS

Ver detalles