Magalí Datzira - Presentació oficial "Des de la cuina"

Magalí Datzira - Presentació oficial "Des de la cuina"

Ver entradas
Magalí Datzira - Presentació oficial "Des de la cuina"

Magalí Datzira - Presentació oficial "Des de la cuina"

P62 Club. Av. Paral·lel, 62. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

MAGALÍ DATZIRA
Presentació oficial del disc "Des de la cuina"


Magalí Datzira és una jove contrabaixista, cantant i compositora barcelonina. Amb llarga experiència als escenaris, defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz però beu d’influències diverses, del funk al pop electrònic, dels sons més intimistes i mediterranis als ritmes urbans.

Aquest 2023 presenta el seu primer disc en solitari, “Des de la cuina” (Bankrobber, 2023) basat completament en temes propis. Un disc produït i enregistrat en primera persona i que es pot llegir com un compendi de moments viscuts i d’experiències recents. Amb una sonoritat principalment acústica, inclou temes en català, castellà, anglès, italià, portuguès i peces instrumentals. Un disc enregistrat en contextos diversos però sempre amb la calidesa i la proximitat com a elements clau.

Tot i que el gruix del disc està interpretat per la pròpia Magalí, hi apareixen també col·laboradors com Lucía Fumero, Darío Barroso o Toni Mora, a més d’un trio de cordes amb Carlos Monfort (violí), Uixi Amargós (viola) i Andrea Amador (violoncel). La cantant mexicana Fuensanta coescriu i canta “Devorando bofetadas”. Arnau Figueres signa les mescles i masteritza Carmen Jaci.

Nascuda el 1997, Magalí ha crescut des de petita en un ambient musical. La seva formació s’inicia a la Sant Andreu Jazz Band de la mà de Joan Chamorro, participant en espectacles com “La màgia de la veu” (al costat d’Andrea Motis, Rita Payés i Eva Fernández) i gravant el disc “Joan Chamorro presenta Magalí Datzira”. Posteriorment s’ha format al Liceu, a l’ESMUC i al Conservatori d’Amsterdam, mentre en paral·lel actuava arreu de Catalunya i Espanya però també en països com Mèxic o Suïsa, ja fos amb en nom propi o en suport d’altres projectes.

A partir de 2020, Magalí Datzira comença a focalitzar-se en la seva carrera personal basada en cançons pròpies i fent coincidir cada llançament amb els solsticis i equinoccis del calendari. La primera pista va ser el single “Fruites”, que actualment frega les 300.000 reproduccions a Spotify. Vindria tot seguit l’EP en anglès “</3” (2021) i un single aquest cop en castellà, “Casida de la rosa”.

L’any 2022 va donar noves pistes del seu talent multidireccional amb dos singles tan dispars com “Ghosting” (amb pinzellades d’electrònica i ritmes urbans, de la mà del productor italià Dario Trapani) o el tema d’aromes mediterrànies “Pedres blanques” (en col·laboració amb el productor argentí Tomás Susevich). Els presentaria en viu al Palau de la Música Catalana, convidada pel festival Cruïlla dins el projecte Vibe35, i també en una gira per Mèxic. El proper pas i repte en la carrera de Magalí Datzira és la publicació aquest 2023 del seu primer àlbum en solitari, “Des de la cuina”.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Bankrobber

Ver detalles