Mango Wood + Dj's

Mango Wood + Dj's

Ver entradas
Mango Wood + Dj's

Mango Wood + Dj's

La Deskomunal. Carrer del Tenor Masini, 5. Ver mapa

26/11/2022

22:00

Compra tus entradas

Entrada general

12,73 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia incluidos

Total 0,00 €

Descripción

Wake Up Jamaica presenta a Mango Wood en directe per primera vegada a Barcelona!

Mango Wood és la banda de referència de ritmes oldies jamaicans a l'Estat espanyol.  Aquesta banda madrilenya formada al 2016 està composada per sis músics amb més de deu anys d'experiència que capten a la perfecció l'essència del rocksteady i l'early reggae. 

Després d'autoproduir diversos singles amb el seu segell-estudi de gravació Imported Grooves i passar pel Rototom Sunsplash 2017 fent de backing band pels mítics Heptones i pels Silvertones, el 2020 van presentar el seu primer àlbum "Stomp You Down". Amb aquestes tretze cançons, la banda va mostrar tot el seu potencial, amb excel·lents melodies de diferents gèneres jamaicans que mantenen tota la seva essència, amb un so resultant que t'atrapa i et trasllada al passat. 

Per culpa de la pandèmia  no van poder fer gira per presentar l'àlbum, però ara els podreu veure a la Deskomunal, a Barcelona, on tocaran també cançons anteriors.

A més, abans i després del concert hi haurà sessions en vinil de ska, rocksteady i early reggae amb uns convidats de luxe. Després del concert la punxada s'allargarà fins les 5:00h.

Selectors:

Ritxi Skatalite - Reggae Got Soul (Donostia)

O'Roscio - La Patilla Sound (Madrid)

Mr. Buddy - Rudies Don't Fear (Barcelona)

Wake Up Jamaica (Barcelona)


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Mango Wood + Dj's

Ver detalles