MARIA ANTONIETA

MARIA ANTONIETA

Ver entradas
MARIA ANTONIETA

MARIA ANTONIETA

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Una dona lliure. Una època turbulenta. Una vida tràgica. «Maria Antonieta» és un unipersonal teatral i poètic, una encarnació delirant i honesta de la víctima més cèlebre de la Revolució Francesa.
Un text original de l’actriu a partir de diverses fonts: la biografia escrita per Stefan Zweig, cartes originals de Maria Antonieta i la seva família, pasquins periodístics i proclames de l’època, serveix de detonant per a un treball d’encarnació poderós i lliure, en la línia experimental del Laboratori Teatre de Jessica Walker. Un tour de force actoral que travessa amb honestedat i risc les diverses facetes de el personatge: La reina, l’amant, l’estrangera, la malgastadora, la mare, l’actriu,
la dona, la inadaptada, l’esposa, l’adolescent, la condemnada.
Maria Antonieta fou la filla menor de l’emperador austríac Francesc I i de Maria Teresa, Maria Antonieta va ser una dona lliure en una època turbulenta. La van casar als 14 anys amb l’hereu al tron ​​de França. Va ser un matrimoni polític destinat a unir els Borbons i els Habsburg, les dues famílies més antigues de la monarquia europea.
L’obra relata la seva tempestuosa arribada a Versalles, la frustració davant la fredor del seu espòs, el seu apassionat romanç amb el comte Von Fersen, la seva caiguda en desgràcia -arrastrada per l’onada de l’aixecament popular- i el seu judici i execució en 1793.
Per desprestigiar a la reialesa, la Revolució havia d’atacar a la reina i en la reina a la dona. No es va estalviar cap calúmnia per dur-la a la guillotina: tots els vicis, totes les formes de depravació van ser atribuïdes sense vacil·lar a «la lloba austríaca».  De la carrossa d’or al carro de l’escorxador, del luxe a la privació, del triomf a la guillotina, la vida de Maria Antonieta és el símbol tràgic del brutal naixement d’una nova era en la Història de la Humanitat.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

10 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 12/09/2021
Difeñrente
Teatro alternativo. Interesante, diferente.
Xisco
13/09/2021
Opinión verificadaAsistió el 10/09/2021
Gran obra
Un monólogo que te atrapa del principio al fin. Gran interpretación.
Ana
11/09/2021
Opinión verificadaAsistió el 10/09/2021
Desconcertante
Esta obra es mucho más que un monólogo. Con pinceladas de actualidad, mezcla de drama y comedia, riqueza en la expresión corporal y buena escenografía. Desconcertante desde la entrada a la sala. Se Leer más ace corta.
Miguel
11/09/2021
Opinión verificadaAsistió el 20/09/2020
Opinion
Muy buena...!!
Celia
1/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 19/09/2020
Revelador
El personaje es poderos@ y la interpretación, magistral. En conjunto revelan una faceta importante de la Historia a través de Maria Antonieta, convirtiendo además la obra en lúdica.
Nelson
28/09/2020
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalles