Maria del Mar Bonet i Dani Espasa

Maria del Mar Bonet i Dani Espasa

Ver entradas
Maria del Mar Bonet i Dani Espasa

Maria del Mar Bonet i Dani Espasa

Teatre El Casal. Rambla Monestir. Ver mapa

10/03/2024

18:00

Compra tus entradas

Anticipada

15,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Nosaltres les dones és el títol d’un poema de Edith Södergran, que Maria del Mar Bonet va musicar i enregistrar a finals dels setanta a l’àlbum Alenar (SonyMusic, 1977).

La cantantautora presenta un espectacle al voltant de l’unievrs de la dona, acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió. Plegats interpreten algunes de les poetesses i autores que formen part de la discografía i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina. Cançons de totes les èpoques de la trajectòria revisitades en clau de present al costat d’algunes de molt recents. Maria del Mar Bonet i Dani Espasa col.laboren a l’escena des del juliol del 2000.

El pianista és un dels musics més celebrats de l’escena catalana, i ha participat en gires de la cantant al Japo, als Estats Units, a Europa i al Nord d’Àfrica. A més de d’arranjar i dirigir-ne musicalment alguns dels espectacles, ha treballat frec a frec en obres discogràfiques de Bonet - Terra Secreta (Picap, 2007), i és un acompanyant habitual de la cantant als escenaris.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalles