MÁTYÁS BARTHA QUARTET FEAT. POL OMEDES (Jazz, Hongria-Catalunya) a Jazz Cava Vic

MÁTYÁS BARTHA QUARTET FEAT. POL OMEDES (Jazz, Hongria-Catalunya) a Jazz Cava Vic

Ver entradas
MÁTYÁS BARTHA QUARTET FEAT. POL OMEDES (Jazz, Hongria-Catalunya) a Jazz Cava Vic

MÁTYÁS BARTHA QUARTET FEAT. POL OMEDES (Jazz, Hongria-Catalunya) a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla dels Montcada n.5. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Lamentem informar-vos que s’ha decidit posposar totes les activitats compreses entre el 12 i el 27 de març. En compliment de la resolució SLT/704/2020, d’11 de març, per la qual s’adopten mesures de restricció d’un terç de l’aforament màxim autoritzat.

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Dissabte 21 de març MÁTYÁS BARTHA QUARTET FEATURING POL OMEDES (Jazz, Hongria-Catalunya) | Hora: 22h | Preu: 8€/12€

Web     Facebook

El jove hongarès Mátyás Bartha és ja un dels pianistes més sol·licitats de l'escena jazzística de Viena, on resideix actualment. El seu swing excels i el seu toc prodigiós li han permès actuar amb músics del prestigi de Sheila Jordan, Kevin Mahogany, Jim Rotondi, Joe Farnsworth, Hassan Shakur, Don Menza, Piero Odorici i un llarg etc.

La connexió de Bartha amb Pol Omedes es va enfortir durant l'any 2015, quan van enregistrar plegats l’àlbum “Life Line” (MONS Records). Al servei de Daniel Cacija, un cantant de jazz croat, van recórrer mig mo?n per clubs i festivals com ara Bratislava Jazz Days, Tanjazz, Jazzkeller de Frankfurt o l’emblemàtic Jamboree de Barcelona, entre molts altres indrets. Per la seva banda, els lligams entre Guillem Arnedo i el pianista hongarès van néixer a Nova York, on tots dos van ser deixebles del mestre Michael Kanan.

Bartha, Omedes i Arnedo han bastit un nou grup ple de swing, apuntalat pel grandiós contrabaixista Horacio Fumero.

Mátyás Bartha piano | Pol Omedes trompeta | Horacio Fumero contrabaix | Guillem Arnedo bateria

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información