Mula (VOSE)

Mula (VOSE)

Ver entradas
Mula (VOSE)

Mula (VOSE)

Cinema Prado. C/ Francesc Gumà, 6-14. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Earl Stone (Clint Eastwood) és un ancià horticultor de prop de 90 anys, veterà de la Segona Guerra Mundial. Earl està sol i en fallida, ja que s’enfronta a una execució hipotecària del seu negoci. És llavors quan li ofereixen una feina que simplement li exigeix ​​conduir. Tot sembla bastant fàcil, però, sense Earl saber-ho, el que realment està fent és transportar cocaïna per a un cartell mexicà. Tot es complica quan l’agent de la DEA, Colin Bates (Bradley Cooper) comenci a investigar aquesta misteriosa mula que transporta drogues per al cartell mexicà de Sinaloa.

Clint Eastwood (Sully, El franctirador) dirigeix ​​i protagonitza aquesta pel·lícula basada en fets reals i inspirada en l’article de la revista The New York Times escrit per Sam Dolnick, el guió signatura Nick Schenk (Gran Torino). A més d’Eastwood, completen el repartiment els actors Bradley Cooper (Ha nascut una estrella), Laurence Fishburne (Ant-Man i la Vespa), Michael Peña (Un plec en el temps), Alison Eastwood (Finding Harmony), Andy Garcia (Mamma Mia! Una i altra vegada), Taissa Farmiga (La monja), Ignacio Serricchio (El guru de les noces) i Dianne Wiest (La vida a peces).

Gènere: Drama, Biografia.

Director: Clint Eastwood

Repartiment: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne

País: EEUU

Idioma original: Anglès

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

CINEMA PRADO - CINECLUB SITGES

Ver detalles