No es país para negras

No es país para negras

Ver entradas
No es país para negras

No es país para negras

Núria Social d'Olot . C/ Verge del Carme, 8 . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Divendres 14 de gener de 2022, 21h 

‘NO ES PAÍS PARA NEGRAS’ – Monòleg comico dramàtic

 

Com és la vida d’algú que té la pell negra i ha viscut envoltat de blancs? Què se sent quan no et reconeixen com una persona “d’aquí” a causa del color de la teva pell, i quan viatges a l’Àfrica i t’adones que tampoc no pertanys a aquell territori? La infantesa i l’adolescència de la protagonista seran moments destacats en una representació que analitza, amb humor i ironia, temes que van des del racisme fins a la sexualitat de les dones negres, passant per la identitat. La protagonista repassarà l’imaginari de la seva generació, i recorrerà els últims quaranta anys d’història d’aquest país des d’un punt de vista diferent del vostre. 

No es país para negras és una obra cocreada per Silvia Albert Sopale, amb la també directora i artista colombiana Carolina Torres Topaga, i l’autora barcelonina Laura Freijo que ens convida a reflexionar sobre la tensió identitària que suposa ser negra al nostre país. És un espectacle molt dinàmic on la Silvia demostra la seva capacitat de fer-nos còmplices i ens fa veure que el racisme està present en multitud de petits detalls, que impregna la societat i és palpable en les situacions més quotidianes.

 

Entrada: 

Anticipada venta online: 8€ adults / 5€ infants de 4 a 12 anys 

Taquilla: 10€ / 7€ 


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 14/01/2022
Excel·lent
Et porta a llocs interns pq te'ls puguis qüestionar. Emocionant
Mariona
17/01/2022
Opinión verificadaAsistió el 14/01/2022
Conmovedor
No solo lo disfrutas y te diviertes, sino que además te hace pensar y reflexionar sobre la situación de la discriminación por razas. Muy recomendable.
Montse
15/01/2022
Opinión verificadaAsistió el 14/01/2022
Fantastica
Una sola chica llena todo el escenario y te tiene toda la actuacion enganchada
Angels
15/01/2022
Opinión verificadaAsistió el 14/01/2022
Emocionante
Recomiendo a todos ir a ver no es pais para negras, he reido, he llorado y me ha echo reflexionar muchas cosas. Silvia es increíble como cuenta todo. Gracias por hacerme sentir tantas cosas.
Sara
15/01/2022

¡Compartir!

Organizado por

Associació Núria Social

Ver detalles