Oratori Àngel de Tobies

Oratori Àngel de Tobies

Ver entradas
Oratori Àngel de Tobies

Oratori Àngel de Tobies

Església de l'Escorial. Església de l'Escorial (Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 6, Vic, Barcelona). Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Oratori Àngel de Tobies

Montserrat Menesses, direcció
Pau Casanovas, creació audiovisual
Oratori  Àngel Tobies, Carlota Baldrís


Mentres aquestes màquines de guerra es dediquin a passejar  àngels pel dolç cel de Catalunya, tot anirà bé, perquè així serà signe de pau

L’ Àngel de Tobies (Arcàngel Rafael) és símbol de la vila del Vendrell i situat al campanar de l’església des del 1784. L’any 1958 va ser el gran protagonista, i es va fer molt conegut arreu (fins i tot es va fer un reportatge al NODO de l’època) per l’anècdota de que el va pujar i baixar un gran helicòpter bimotor Sikorsky de la base aèrea americana de Saragossa.

Una paradoxa històrica que ha convertit aquest  Ángel en símbol de pau, de cultura popular i tradició. Aquesta obra  és un conte, una història, una reflexió sobre la humanitat, la conservació del planeta, la vida, la mort, a través de la veu d’un Àngel, un ésser mig celestial i mig terrenal. Un cant a la pau, l’amor, l’optimisme, un viatge per les diferents estacions de l’any, que poden ser les diferents etapes de la via.

De caràcter naïf i popular a la seva estrena va ser recomanada per l’UNESCO pel seu missatge de pau i pels seus valors universals.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL DE MÚSICA RELIGIOSA DE VIC

Ver detalles