Padre no hay más que uno

Padre no hay más que uno

Ver entradas
Padre no hay más que uno

Padre no hay más que uno

SALA ZAZIE. Rambla de Nostra Senyora, Villafranca del Panadés, España. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Títol original: Padre no hay más que uno.

Direcció: Santiago Segura.

Guió: Marta González de Vega i Santiago Segura.

Intèrprets: Santiago Segura, Toni Acosta, Silvia Abril, Leo Harlem, Luna Fulgencio, Carlos González Morollón, Calma Segura, Sirena Segura, Martina D'Antiochia, Anabel Alonso, Pepa Charro, Wendy Ramos, Fernando Gil, Goizalde Núñez, Marta González de Vega, Carlo D'Ursi i Pilar Calvo Morillas.

Comèdia. ESPANYA, 2019. 96’. Projecció en V.O. (castellà).

Apta per a tots el públics.


Javier és el que hem batejat com un "marit-cuñao". Aquest que sense ocupar-se en absolut del que suposa la cura de la casa i dels nens, sap perfectament què és el que cal fer, i que contínuament regala a la seva dona frases del tipus "es que no t'organitzes", o "no et posis nerviosa", ja que considera que la seva desbordada muller s'ofega amb un got d'aigua. 

Javier s'haurà d'enfrontar a la realitat que suposa bregar amb cinc fills (d'entre quatre i dotze anys) quan la seva dona decideix anar-se'n de viatge i deixar-lo sol amb ells. La caòtica situació que es provoca a casa evolucionarà de forma progressivament còmica fins al desastre més absolut, però alhora els donarà l'oportunitat al pare i als fills de conèixer-se i gaudir per primera vegada. Una experiència que canviarà les seves vides per sempre.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

SALA ZAZIE

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información