PAGINAR - Presentació publicacions Caldera

PAGINAR - Presentació publicacions Caldera

Ver entradas
PAGINAR - Presentació publicacions Caldera

PAGINAR - Presentació publicacions Caldera

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Amb Oscar Dasí, Itxaso Corral Arrieta, Anabella Pareja Robinson i Roger Adam 

Presentació de LO OTRO, la línia d'autopublicacions de La Caldera. Fa molt de temps que sentim la necessitat de PAGINAR. Recollir els rastres del material processual i les pràctiques compartides pels artistes que passen per La Caldera, i fer visible i accessible el seu treball a través de publicacions escrites, fanzins, podcasts, vídeo-entrevistes o qualsevol suport que ens serveixi per a la transmissió sensible d'aquests sabers i experiències del cos. 

Compartirem les autopublicacions que s'han fet per a les diferents edicions Brut Nature (trobades d'artistes residents a La Caldera, per compartir pràctiques artístiques): la Carpeta Brut 2017, el Fanzín Brut'zine 2018 i la novel·la de ciència-fricció Brut 2019. Per altra banda, Itxaso Corral Arrieta presenta ESTO, un projecte que recull els rastres del treball processual de Lara Brown, Carolins Campos i Adaline Anobile, en col·laboració amb La Caldera. I dins del marc d'ARAR, es presenta LARVA d'Itxaso Corral Arrieta i Anabella Pareja Robinson. 

A més presentarem el nou web de La Caldera, dissenyat en col·laboració amb Roger Adam i que allotjarà les versions digitals d'aquestes publicacions. 

L'entrada és gratuïta, però cal reservar prèviament.*

*Aquesta presentació es podrà seguir en streaming, en el canal Youtube de La Caldera.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

La Caldera Les Corts

Ver detalles