Pamela Palenciano – ‘No sólo duelen los golpes’

Pamela Palenciano – ‘No sólo duelen los golpes’

Ver entradas
Pamela Palenciano – ‘No sólo duelen los golpes’

Pamela Palenciano – ‘No sólo duelen los golpes’

Núria Social d'Olot . C/ Verge del Carme, 8 . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Divendres 20 de gener 2023 21h

PAMELA PALENCIANO – ‘No sólo duelen los golpes’ – Monòleg còmico-dramàtic


L’espectacle teatral “No sólo duelen los golpes” narra la vivència personal de la actriu, comunicadora i activista feminista Pamela Palenciano en la primera relació de parella. Una relació que es va tornar violenta amb el pas dels sis anys que va durar.

Aquest monòleg unipersonal -amb pinzellades d’autoficció- ens connecta amb la història universal de les violències masclistes i la construcció d’estereotips que generen la desigualtat que permet exercir la violència sobre una altra persona, en tots els seus nivells.

Pamela Palenciano s’ha convertit en un referent del moviment feminista (i de moltíssimes dones), així com del moviment social i artístic a nivell nacional (sobretot) però també internacional. Pel discurs antisistema, ple d’humor àcid i ironies, així com altament testimonial i en primera persona, ha rebut un parell de denúncies dels nínxols de poder establert. Però també ha rebut reconeixements com el premi GODOFF 2016; el Premi del Col·lectiu 8 de Març a la XIV Edició; Premi Nacional de la XX Edició dels premis 8 de Març de Getafe (2017); el premi Dones 2017, de l’Ayto. de Fuenlabrada, entre altres.


Espectacle recomanat per majors de 14 anys. 

Anticipada venta online: 8€ adults 

Taquilla: 10€

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Associació Núria Social

Ver detalles