Paraules d'un instant universal

Paraules d'un instant universal

Ver entradas
Paraules d'un instant universal

Paraules d'un instant universal

Catedral de Tarragona. Catedral de Tarragona, Pla de la Seu, s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Paraules d'un instant universal és un concert en el qual s'hi inclouen peces per a cantant, violí, piano, percussió, orgue i trompeta. Les diferents parts de la producció, creada per Sergi Planas, ens duran a un viatge per als sentits, tenint com a teló de fons un "instant universal"; com es diu a l'inici del concert, parlem d' "un moment d'ara i per sempre", del propòsit de la salvació. La peça principal del concert -i que dona nom al mateix- és la 50a obra del jove compositor tarragoní Sergi Planas, autor també de la resta de peces que conformen el concert. Després de l'èxit que va tenir l'estrena d'aquesta producció al setembre, amb entrades exhaurides i un ressò mediàtic considerable, en aquesta ocasió gaudirem d'una música molt especial en un espai extraordinari, com és la Catedral de Tarragona.

Intèrprets: Cesc Sansalvadó (veu), Sergi Planas (violí), Víctor Christodoulopoulos (piano), Àngel Alonso (percussió), Josep Mateu (orgue), Miguel Vallés (trompeta). Amb la col·laboració de Jaume Casals i Alberto Luna.

Organitza: Ordre Eqüestre del Sant Sepulcre de Jerusalem (Delegació Tarragona).


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 2/12/2021
Maravilloso!
Extraordinario! Espero que se repita para volver a ver esta obra.
Ángela
12/01/2022
Opinión verificadaAsistió el 2/12/2021
Increïble actuació
Concert original amb una escenificació interesant. Una gran experiència
Excelent
5/12/2021
Opinión verificadaAsistió el 2/12/2021
Espectacular
En un marco insuperable como la catedral de Tarragona, un obra compuesta por un compositor muy joven, Sergi Plana, que ya tiene más de 50 obras. Además ha sabido rodearse de otros músicos extraordinar Leer más os y con la magnifica voz de Cesc Sansalvadó en un registro muy distinto del habitual en este cantautor.
Angela
3/12/2021

¡Compartir!

Organizado por

Ordre Eqüestre del Sant Sepulcre de Jerusalem - Delegació Tarragona

Ver detalles