Parné de Gloria Ribera

Parné de Gloria Ribera

Ver entradas
Parné de Gloria Ribera

Parné de Gloria Ribera

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.


>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.


>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.

CATALÀ
Un concert performàtic de cuplet i revista. Amb l’humor per bandera, replanteja el fet escènic com una experiència transversal davant d’una falsa nova normalitat. Un collage de política i glamur que reivindica la vida més enllà de la norma, on el gènere i el poder son els principals pilars d’una col·lecció de cançons censurades els últims cent anys i qui sap si demà...

CASTELLANO
Un concierto performático de cuplé y revista. Con el humor por bandera, replantea el hecho escénico como una experiencia transversal ante una falsa nueva normalidad. Un collage de política y glamour que reivindica la vida más allá de la norma, donde el género y el poder son los principales pilares de una colección de canciones censuradas los últimos cien años y quien sabe si mañana…

ENGLISH
A concert-performance featuring cuplé and revue. Enveloped in humour, this show reconsiders performance as a connecting experience in light of the fake, new normality. A collage of politics and glamour that stands for life beyond the norm, where gender and power are the main pillars for a collection of songs that have been censored for the past hundred years and may well be censored again tomorrow…

[+ INFO]

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Antic Teatre

Ver detalles