Patufet

Patufet

Ver entradas
Patufet

Patufet

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

En Patufet és un nen molt, molt petit. Tan petit que dorm en una llauna de sardines i que pot amagar-se sota una col. Tan petit que els seus pares tenen por que si va sol pel carrer, la gent no el vegi i... xaf! Però també és molt espavilat, valent i tossut! Aquest matí, quan s'ha llevat, en Patufet ho ha vist claríssim: avui serà un dia ple d'aventures!

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

41 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 2/11/2019
Per a tota la família!
Nos lo pasamos genial, tanto grandes como pequeños. Obviamente está dirigido a los peques, pero personalmente disfruté muchísimo tanto la historia, como los diálogos, las marionetas y por supuesto los Leer más marionetistas! Fantástico trabajo. Repetiremos :)
Laura
11/12/2019
Opinión verificadaAsistió el 9/11/2019
molt bona implicació
Dos grans professionals del teatre de titelles, amb sensibilitat i ganes de gaudir fent teatre per a nens i nenas.
Jorge
13/11/2019
Opinión verificadaAsistió el 10/11/2019
Entranyable
No coneixíem el Teatre i tot i que és mooolt petit, està pensat perquè els més petits puguin gaudir de l'espectacle. Vam estar-hi amb un nen de 2 anys i un de 4anys i ens va encantar a tots! Felicitat Leer más als Titellaires
Núria
12/11/2019
Opinión verificadaAsistió el 10/11/2019
Excel.lent tarda
Va estar una tarde plena d'alegria, entusiasme i sorpresa. La primera vegada q Mateo, Carla i Martina veien titelles i coneixien en Patufet . Repetirem l'experiència amb altre espectacle!
Emma
11/11/2019
Opinión verificadaAsistió el 8/11/2019
Un Patufet per patufets
Molt bonic i molt ben explicat per infants petits !
Rosina
11/11/2019
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

La Puntual

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información