PAU VALLVE A MANRESA

PAU VALLVE A MANRESA

Ver entradas
PAU VALLVE A MANRESA

PAU VALLVE A MANRESA

El Sielu. Plaça de Valldaura, 1, 08241 Manresa, Espanya. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

LIFE VEST UNDER YOUR SEAT / Nou disc i gira 2019

Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de dues llargues gires presentant els seus dos anteriors treballs, torna als escenaris aquest 2019 per presentar el seu 16è disc titulat Life vest under your seat, el 5e signat sota el seu nom. Una gira que servirà també per repassar les cançons més destacades de la seva discografia anterior.

Mostra d'això són les dues edicions especials que Vallvé ha fet durant el 2018: Costa-roja (Sessions d'assaig al mig del no-res) i Concert 2018, tots dos gravats amb la banda en directe repassant cançons de tots els seus discs. Un directe explosiu, elèctric i alhora introspectiu i emocional. Aquesta mescla tant característica a la que ens té acostumats el músic barceloní.En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 6/03/2020
Brutal
Sempre està increïble!!
Sonia
10/03/2020
Opinión verificadaAsistió el 6/03/2020
Artista genial
Hi ha molts artistes solvents que compleixen amb millor o pitjor nota el que s'espera d'ells. Però només els genis son capaços d'innovar, destacar en aspectes que un no espera i, sobretot, fer-ho amb Leer más personalitat. Així és en Pau, un geni que ha decidit compartir algunes de les seves creacions ficant-se el public a la butxaca. Una experièencia total, genial.
Ricard
8/03/2020
Opinión verificadaAsistió el 6/03/2020
Super
Vaig riure molt!
Sergio
7/03/2020
Opinión verificadaAsistió el 6/03/2020
Sensacional
Gran concert
Víctor
7/03/2020

¡Compartir!

Organizado por

Bankrobber

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información