POBLENOU: La Postguerra Olímpica

POBLENOU: La Postguerra Olímpica

Ver entradas
POBLENOU: La Postguerra Olímpica

POBLENOU: La Postguerra Olímpica

Niu : espai artístic contemporani. Carrer dels Almogàvers, 208, Barcelona, Espanya. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

DAVID G. COSTA presenta documental: 'POBLENOU: LA POSTGUERRA OLÍMPICA'
+ RUCKKOPRAX + STORYBOARD + Y.M 

David G. Costa, artista polifacètic i (ex-)veí del barri del Poblenou de Barcelona, presenta el documental 'La Postguerra Olímpica'. Un documental sense filtres ni contemplacions envers la destrucció d'un barri. Només imatges, música i una càmera filmant el que podria anomenar-se un passeig apocalíptic. Acompanyaran la presentació del documental els experiments de 'feedback d'àudio i vídeo' de Ruckkoprax. També gaudirem de l'actuació en directe de Storyboard, banda de llarga trajectòria que va musicar part del documental 'La Postguerra Olímpica'.

La vesprada finalitzarà amb l'actuació també en directe de Y.M i el seu projecte electrònic minimalista i experimental on les seves constants i decisives influències clàssiques i jazzístiques son necessàries per entendre la seva libèrrima proposta musical, en la que es mou amb fluïdesa per l'IDM i el Techno, passant per l'ambient, el Pop electrònic i la psicodèlia.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

¡Compartir!

Organizado por

Niu. Associació Cultural

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información