Pokémon: Detective Pikachu (Castellà)

Pokémon: Detective Pikachu (Castellà)

Ver entradas
Pokémon: Detective Pikachu (Castellà)

Pokémon: Detective Pikachu (Castellà)

Cinema Prado. C/ Francesc Gumà, 6-14. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

Ryme City, una metròpoli futurista en la qual els humans i els Pokémon conviuen en harmonia. Després de la misteriosa desaparició del seu pare, tota una llegenda a la ciutat, el jove Tim Goodman (Justice Smith) comença una investigació per buscar-lo i esbrinar el que li ha succeït. En aquesta missió l’ajudarà l’adorable súper-detectiu Pikachu, un intel·ligent Pokémon que parla, encara que curiosament el noi és l’únic que pot entendre. Tots dos uniran les seves forces i treballaran junts per resoldre aquest gran misteri, amb l’ajuda de Lucy (Kathryn Newton), una reportera que treballa en la seva primera gran història. Serà una aventura en què descobriran a entranyables personatges de l’univers Pokémon, a més d’una trama esgarrifosa que podria amenaçar la convivència pacífica de tot aquest univers.

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: animació

Durada: 120 min

Director:Rob Letterman

Repartiment: Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe

País:Suècia-Dinamarca

Idioma original: USA i Japó.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

CINEMA PRADO - CINECLUB SITGES

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información