Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc

Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc

Ver entradas
Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc

Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius . Plaça d'Anna Frank, s/n . Ver mapa

24/05/2019

21:00

Compra tus entradas

entrada + disc

10,00 €

entrada

5,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Fanzín, el darrer disc de Pol Cruells és sens dubte el seu treball més polièdric. Amb una presentació més pròpia d’una revista alternativa que no pas d’un disc convencional, les lletres de les cançons s’acompanyen d’una visió artística i plàstica que vol anar més enllà d’un missatge merament sonor. El Fanzín en sí és un homenatge al treball dels autors gràfics dels còmics de finals dels 70 i dels anys 80, un imaginari apocalíptic ple de fantasia, ciència ficció i erotisme, que van marcar la infantesa i l’adolescència del músic.

L’univers musical de Pol Cruells és resultat d’una personal fusió entre el folk mediterrani i l’anglosaxó, amb unes cançons que orbiten prop del pop però que apunten a la world music.  L’essència de la mediterrània i la influència anglosaxona l’han portat cap a un repertori original que combina la frescor del pop amb la calidesa orgànica del folk, un segell musical propi en contínua evolució, sempre obert a l’experimentació i la improvisació, i amb uns directes caracteritzats per escapar constantment de la repetició. En aquesta ocasió l'acompanyaran Albert Carbonell a la guitarra, Xavi Castanys a la mandolina, i Ramon Aragall a la bateria. 

El baixista i cantant de Sabadell ha publicat ja quatre discs de llarga durada i dos epés digitals. Amb Fanzín (Microscopi, 2019) mostra el seu registre més madur on aposta decididament pel pop però sense abandonar una formació acústica que ha esdevingut el seu segell. Pol Cruells compagina la seva trajectòria en solitari amb la seva faceta de baixista de les gires d’Els Amics de les Arts i d’altres artistes amb qui col·labora esporàdicament com Joana Serrat.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Pol Cruells

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información