Presentació oficial The Musical Elle León + Davy Lyons

Presentació oficial The Musical Elle León + Davy Lyons

Ver entradas
Presentació oficial The Musical Elle León      + Davy Lyons

Presentació oficial The Musical Elle León + Davy Lyons

LAUT. Carrer de Vila i Vilà, 63. Ver mapa

13/01/2023

20:30

Compra tus entradas

Early Bird

8,00 €

Entrada general

10,00 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia incluidos

Total 0,00 €

Descripción

Elle León

Elle León ens dibuixa emocions plàcides i alhora punyents amb la seva veu i ens embolcalla amb unes melodies que ens fan sentir com si de cop només aquest moment importés.

De múltiples qualitats artístiques, la cantautora Irlandesa va decidir emprendre el vol i allunyar-se de la seva Irlanda per guanyar perspectiva i poder explicar les anècdotes viscudes des de la casa que ha trobat a Barcelona.

Després d’aparèixer amb el seu EP debut “Heart to Hearts” (2020, Punto G Label), que la va portar a tocar per Barcelona i Irlanda, aquest 2022 torna plena d’inspiració per a presentar el seu primer LP “The Musical” (2022, El Jardí Amagat/Bankrobber).


Davy Lyons

Davy Lyons és un compositor, músic, poeta i actor irlandès. En els seus directes presenta poemes sonoros amb pinzellades de folk, jazz i gipsy afegides per la seva banda.

El 2019 va publicar el seu primer àlbum, “Evidence”. El seu segon disc “The Human Factor” produït per David Duffy es publicarà el febrer de 2023 amb el segell holandès King Forward Records.En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Bankrobber

Ver detalles