RAQUEL LÚA a El Jardí Sonor

RAQUEL LÚA a El Jardí Sonor

Ver entradas
RAQUEL LÚA a El Jardí Sonor

RAQUEL LÚA a El Jardí Sonor

Pont del Diable. Pont del Diable. Ver mapa

19/09/2021

19:00

Compra tus entradas

Invitación

0,00 €

Agotadas

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia y COVID incluidos

Descripción

El 19 de setembre tindrem un Jardí Sonor en un emplaçament molt especial, serà al Pont del Diable de Tarragona, dins la programació de les Festes de Santa Tecla amb la talentosa Raquel Lúa. Una veu melismàtica i virtuosa juntament amb unes lletres poètiques carregades de literatura, són les senyes d'identitat del seu estil. Les precises i treballades harmonies de les seves cançons fan viatjar a l'espectador a l'arrel de cada gènere musical, una alquímia entre bossa, flamenc, fado, chacarera ...

Raquel Lúa, inicia la seva carrera sent cantant i compositora autodidacta, fins que comença a estudiar becada pel Taller de Músics de Barcelona.

El 2015 engega el seu propi projecte musical. Cinc anys després, compta amb tres treballs editats i s'obre camí al panorama musical amb més de 200 concerts a l'esquena que acrediten el se saber fer i la seva experiència sobre l'escenari.

Les seves influències provinents del fado, el flamenc i la música d'autor emmarquen la seva música dins del camp de la música mediterrània o folk.


ATENCIÓ:  Recomanem als assitents que es portin agluna cadira, coixí, esterilla o el que creguin convenient per tal de poguer estar cómodes, l'espai es obert al aire lliure, delimitat amb un aforament per 200 persones, al propi espai  dispossem de nomès 50 cadires, es per això que us recomanem que us porteu quelcom per la vostra comoditat si ho creieu convenient.En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

La Sonora Producciones

Ver detalles