Ruta WoW: literatura i memòria Cala Deià

Ruta WoW: literatura i memòria Cala Deià

Ver entradas
Ruta WoW: literatura i memòria Cala Deià

Ruta WoW: literatura i memòria Cala Deià

Cala Deià. Cala Deià. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Seguint les indicacions sanitàries, atesa l'excepcional situació generada per les mesures preventives de contagi Covid2019, ajornam totes les rutes #WoW literàries i #WoW familiars programades el mes de juny. Retornant els diners. Disculpau les molèsties!

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

WoW Mallorca: Literatura i música
Cala Deià, redol d’escriptors i artistes
De Deià a Cala Deià, seguint un fil de paraules i músiques d’artistes de tots els temps. Acords elèctrics i de jazz fondo.
Guiatge de Tomàs Vibot i Música de Pere Dàvila
EN COL·LABORACIÓ AMB AMICS DE LA COLÒNIA DE SANT PERE


Places limitades!
Preu 5€ adult
Cal adquirir les entrades prèviament a entradium
Les rutes WoW Mallorca s’oferten per a públic adult, combinant continguts literaris, de llegenda, història i memòria.  Activitats aptes per a famílies, si bé no es centren en continguts específicament infantils.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Fundació Mallorca Literària

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información