SALVATGE COR + TRAU

SALVATGE COR + TRAU

Ver entradas
SALVATGE COR + TRAU

SALVATGE COR + TRAU

SALA TARO. C/ ROSSEND ARÚS, 9 . Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Malaltia integrant

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

SALVATGE COR

Grup musical fundat a mitjan 2013 pel poeta i compositor Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), completen l’actual formació Gabriel Abrines a la guitarra, Pere Font al baix, Sara Mingolla al teclat i Jaume Salom a la bateria. Amb una cama a la poesia impresa i l’altra a l’experimentació sònica, l’ideari i les cançons de SALVATGE COR cerquen el seu què en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts. El mes de setembre de 2019 es va publicar el seu nou treball, *bruixes..* (Discmedi), un manifest sonor que defensa i articula la filosofia de la formació, resumida en un vers propi: * * tancat dins la norma, no canvies de forma * *. Tota una declaració d’intencions a la recerca de noves vies de creativitat, idiomes i geografies. 


TRAU

Guanyadors del Sona 9 2014, els santboiencs Trau són una banda de rock-folk psicodèlic, amb clares influències dels seixanta i setanta i amb lletres originals que parlen del seu imaginari local; melancolia vestida d’un gran sentit de l’humor. Amb influències de The Beatles, Beach Boys, The Rolling Stones, The Who, Kinks, Zombies, Pau Riba, Sisa, Concèntric,… són molt fans de les bandes amb grans melodies, dels jocs de veus i de cançons aparentment senzilles.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

SALA TARO

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información