Selva Nua - Festival Encalma

Selva Nua - Festival Encalma

Ver entradas
Selva Nua - Festival Encalma

Selva Nua - Festival Encalma

Club P62. Av. Paral·lel, 62. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

SELVA NUA
Presentació oficial nou disc "Momentani"
Club P62 - Festiva Encalma

La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Joana Jové (veu, guitarra i composicions), Adrià Garcia (baix) i Gerard Català (bateria) provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida: Vilanova de Segrià, les Borges Blanques i els Omellons. Però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona. Aquesta distància no va ser un problema, sinó un al·licient, per tal que en el moment més cru d’aquella pandèmia es posessin a gravar una cançó que es diria “Nuvolosa” i que -sorpresa- els obriria algunes portes.

I és que sense proposar-s’ho gaire, van guanyar el concurs de talents confinats que organitzaven les Cases de la Música i Estrella Damm. El premi era gravar un disc. La notícia va sortir a tota la premsa quan tots estàvem tancats a casa. Però després vingué silenci. Ningú ha sabut res més d’aquell grup durant dos anys, el temps que han dedicat a cuinar a foc lent el que serà el seu primer àlbum, “Momentani”, que arriba ara per revelar-se com una veritable glopada d’aire fresc per la nostra escena musical.

Els vuit temes del disc combinen una sonoritat pop amb influències soul i picades d'ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces… Amb referents que van d'Alice Phoebe Lou a Men I Trust, passant per Faye Webster o Yellow Days.

El disc es publica el 14 d’octubre però abans ja l’hauran preestrenat al Mercat de Música Viva de Vic. I al novembre començaran a girar amb dates ja confirmades a Barcelona, Lleida, Figueres, Cabrils, Sant Cugat del Vallès... Els primers passos d’un projecte que promet regalar-nos molt bons moments.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Bankrobber

Ver detalles