SMForma + Dame Area + Guerra Fria

SMForma + Dame Area + Guerra Fria

Ver entradas
SMForma + Dame Area + Guerra Fria

SMForma + Dame Area + Guerra Fria

El Pumarejo. El Pumarejo, Av. del Carrilet, 187, Nau 4, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, B. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

20.30 Obertura portes

21.00 Guerra Fria

22.00 Dame Area

23.00 SMForma


⇒ SMFORMA

SMForma és un duo establert a Barcelona de EBM/ techno industrial format per Mario F. (també en projectes com a D.Forma i Dead Normal) en l'electrònica i Jogile D. a la veu. Escoltant el seu ultimo 12" publicat per Diffuse Reality no ens sorprèn que acaben de ser fitxats pel segell alemany Aufnahme + Wiedergabe: SMFORMA no tenen res a envejar a grups com Years of Denial, Phase Fatale o Boy Harsher.

Bandcamp / Directe


⇒ DAME AREA

La seva música funciona com un test de Rorschach musical on uns hi veuen Tribal Wave, altres EBM amb esperit postpunk, uns es fixen en les seves percussions industrials mentres altres juren que en realitat fan punk. Nascut entre les entranyes del club i segell Màgia Roja per Viktor L. Crux i Silvia Konstance, Dame Area ha girat per Europa en diverses ocasions i el seu últim LP ha estat publicat enguany en el segell berlinès Mannequin Records. Una ocasió per escoltar el seu directe renovat tant amb temes dels seus últims discs com temes que sortiran en les seves pròximes edicions.

Bandcamp / Videoclip / Directe /  Directe


GUERRA FRIA

El projecte en solitari de Laura del Vecchio (en bandes com Mentira, Chroma o Ratka) es caracteritza per ritmes industrials que ens recorden al primer de Dive o Techno Animal: noise rítmic barrejats amb influències de dub i acompanyat per lletres polítiques. Des del seu últim concert a Màgia Roja HQ, Guerra Fría ha anat gravant nous temes, així que el que ens presentarà aquest dissabte serà una sorpresa.

Bandcamp / Directe


**El Pumarejo es una asociación cultural. Para poder entrar es necesario ser socia y la cuota de ingreso es de 2€ anuales.**

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 18/12/2021
Propuesta muy interesante
Todo muy bien
Alba
21/12/2021
Opinión verificadaAsistió el 18/12/2021
Bueno
Increïble
Len
19/12/2021

¡Compartir!

Organizado por

Associacio Cultural Màgia Roja

Ver detalles