Sopar fes-tecletes 2023

Sopar fes-tecletes 2023

Ver entradas
Sopar fes-tecletes 2023

Sopar fes-tecletes 2023

Passeig de les Palmeres. Passeig de les Palmeres. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Problemas meteorológicos que impiden la buena realización del evento

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

El proper 15 de setembre celebrem el nostre tradicional fes-tecletes com a tret de sortida dels actes de Santa Tecla. Sabem que tots tenim ganes de festa i aquest any us ho posem molt fàcil per gaudir com mai. Els nostres amics de Cal Bacanal ens oferiran un fantàstic menú perquè no us hagueu de preocupar pel sopar. 

Podreu escollir entre fideuà de peix i arròs de verdures. L'arròs de verdures és apte per a celíacs i per a vegans. També tenim una ració infantil del mateix menú amb menys quantitat.

El preu inclou una ració del menú que escolliu, estris com coberts i tovalló i el servei de taules i cadires. No inclou la beguda, tot i que disposarem d'un fantàstic servei de barra perquè en pugueu gaudir. I, com sempre, el preu inclou el vostre suport a tecletes, perquè puguem organitzar activitats culturals i familiars!

Ens veiem al Passeig de les Palmeres!

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Tecletes Associació de mares de Tarragona

Ver detalles